Mit hordtok otthon? Főleg ha sokat tartózkodtok otthon, home office, betegség, nyugdíjasok vagytok, vagy akár hétvégén.
Nyáron spagetti pántos póló vagy sportmelltartó + short vagy rövid pántos nyáriruha. Ha hidegebb van plusz egy kardigán.
Télen leggings + póló vagy melegítö és pulóver.
Amint hazaérek lezuhanyozok és átöltözök.
Ha nagyon késön érek haza, mert volt valami programom, akkor zuhany után csak egy fürdököntös van rajtam.
Hétvégén gyakran egész nap pizsamában vagyok.
Egyedül élek, senkit nem érdekel, mi van rajtam.
Otthonról dolgozok, általában leggings és zenekaros/vicces mintás póló van rajtam. Hidegben erre még egy pulóver jön. Nyáron kényelmes rövidgatya és top/sportmelltartó.
Egyébként ha hazaérek valahonnan és aznap már nem kell mennem sehova, akkor átöltözöm otthoniba, ha mást nem, az alsórészt lecserélem leggingsre, mert nem szeretek azzal leülni otthon, amiben a buszon/villamoson leültem.
Home office. Farmer, póló, pulóver, ha hideg van erre fürdőköntös és bundás mamusz :D
Nyáron rövidnadrág, póló, mezítláb.
Úgy szeretek felöltözni, hogy ha becsönget a postás vagy ki kell szaladni a gyerek elé a suliig, akkor ne kelljen átöltöznöm, max ledobom a köntöst. Ami amúgy oltári menő harrypotteres, szóval lehet bejönne a postásnak is O:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!