Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit hordtok otthon? Főleg ha...

Mit hordtok otthon? Főleg ha sokat tartózkodtok otthon, home office, betegség, nyugdíjasok vagytok, vagy akár hétvégén.

Figyelt kérdés
Szeretnék kialakítani valami szokást erre nézve, viszonylag sok az otthon töltött időm most. A melegítőviselés mellett nem igazán köteleztem el magam, nem zárom ki, talán csak megfelelőt nem találtam még. Ha munkából hazaértek, rögtön át is öltöztök?
2023. márc. 20. 23:11
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
52%
Én szinte mindig meztelen vagyok, ha egyedül vagyok és nincs kifejezetten hideg.
2023. márc. 20. 23:19
 2/14 anonim ***** válasza:
80%
Általában kötött fekete garbó és jóganadrág vagy leggins.
2023. márc. 20. 23:52
 3/14 anonim ***** válasza:
33%
Én mostanában simán meztelenül vagyok, vagy egy hosszú pólóban alsó nélkül.
2023. márc. 21. 00:04
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen, rögtön és melegítőt vagy leggingset, jó idő esetén shortot szoktam hordani egy pólóval (vannak kifejezetten itthoni pólóim) + időjárástól függően pulcsi.
2023. márc. 21. 00:10
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Nyáron spagetti pántos póló vagy sportmelltartó + short vagy rövid pántos nyáriruha. Ha hidegebb van plusz egy kardigán.

Télen leggings + póló vagy melegítö és pulóver.

Amint hazaérek lezuhanyozok és átöltözök.

Ha nagyon késön érek haza, mert volt valami programom, akkor zuhany után csak egy fürdököntös van rajtam.

Hétvégén gyakran egész nap pizsamában vagyok.

Egyedül élek, senkit nem érdekel, mi van rajtam.

2023. márc. 21. 01:44
 6/14 anonim ***** válasza:
0%
Boxer
2023. márc. 21. 02:07
 7/14 anonim ***** válasza:
78%
A pizsamát és a munkaruhát váltogatom csak. :(
2023. márc. 21. 02:53
 8/14 Metionin ***** válasza:
56%

Otthonról dolgozok, általában leggings és zenekaros/vicces mintás póló van rajtam. Hidegben erre még egy pulóver jön. Nyáron kényelmes rövidgatya és top/sportmelltartó.

Egyébként ha hazaérek valahonnan és aznap már nem kell mennem sehova, akkor átöltözöm otthoniba, ha mást nem, az alsórészt lecserélem leggingsre, mert nem szeretek azzal leülni otthon, amiben a buszon/villamoson leültem.

2023. márc. 21. 09:08
 9/14 anonim ***** válasza:
Hidegben melegítő, zokni, bundás külső zokni, póló, pulóver és esetleg egy takaróruha, nyáron sort és póló vagy trikó. Heti egyszer, a pizsamaváltás napján pizsinapot tartok, ha nem kell sehová mennem és nem öltözöm át zuhanyzásig.
2023. márc. 21. 11:05
 10/14 anonim ***** válasza:

Home office. Farmer, póló, pulóver, ha hideg van erre fürdőköntös és bundás mamusz :D

Nyáron rövidnadrág, póló, mezítláb.

Úgy szeretek felöltözni, hogy ha becsönget a postás vagy ki kell szaladni a gyerek elé a suliig, akkor ne kelljen átöltöznöm, max ledobom a köntöst. Ami amúgy oltári menő harrypotteres, szóval lehet bejönne a postásnak is O:)

2023. márc. 21. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!