Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit hordtok otthon? Főleg ha...

Mit hordtok otthon? Főleg ha sokat tartózkodtok otthon, home office, betegség, nyugdíjasok vagytok, vagy akár hétvégén.

Figyelt kérdés
Szeretnék kialakítani valami szokást erre nézve, viszonylag sok az otthon töltött időm most. A melegítőviselés mellett nem igazán köteleztem el magam, nem zárom ki, talán csak megfelelőt nem találtam még. Ha munkából hazaértek, rögtön át is öltöztök?
2023. márc. 20. 23:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Kényelmes, elhasznált sportruházatot hordok otthon. Pl. van egy nadrágom, amiben régen futni jártam, futónadrágként vettem, de kilyukadt a hátsómnál, megvarrtam, és most otthoni ruha, vagy van egy leggingsem, amire hajfesték csöpögött, és ezért most pár világosabb pont van rajta. Ezeket a rongyos cuccokat hordom otthon, meg régi munkahelyemen használt pólókat, illetve "szőrös" meleg zoknit, mamuszt, meg pár nagy méretű meleg pulcsit, amit a turkálóban vettem. Nyáron általában egy pamut rövidnadrágot, meg ugyanazokat a pólókat hordom. Pizsamám van több szett is, szintén téli meleg, meg nyári rövid, illetve egy fürdőköntösöm, amit ráveszek a pizsire, ha mondjuk reggel megyek ki a konyhába, vagy az erkályre cigizni.

Én ezekben simán ajtót nyitok a futárnak meg a közös képviselőnek, viszont a boltba nem megyek. És nem azért, mert gázul nézek ki, hanem mert nem tartom higiénikusnak, én a magam részéről utcai ruhában ingázom a munkahelyemre, meg megyek boltba, és amint hazaérek, átöltözök, hogy az a ruha, ami érintette a 4-6-os üléseit, az ne érintse az ágyat, amibe megfürödve, tisztán fekszem.

2023. márc. 21. 16:46
 12/14 anonim ***** válasza:
30%
Nem értem a lepontozást és hogy másoknak miért fáj az, hogy én nem veszek fel ruhát ha otthon vagyok tök egyedül :D
2023. márc. 21. 18:10
 13/14 anonim ***** válasza:
A boxerre en is 0at kaptam 😂 Nalunk meleg van meg kenyelmesebb mint feloltozve 😀
2023. márc. 22. 14:19
 14/14 anonim ***** válasza:

Általában régi leggings, vagy régi torna/kondis nadrág, a hosszuk évszakfüggő. Ezek eleve mosotabbak, viseltesebbek, szóval máshova nem veszem fel őket.

Valamint vannak külön itthoni pulcsik, pólók, amik szintén olyan állapotban vannak, mint az előbb említett nadrágok. Bár ezek többsége még a lovas éveimből maradt vissza, szóval némelyik még viseltesebb.

Nyáron egyberuha, pántos póló/trikó, amiket utcára nem vennék már fel.

Hazaérek és rögtön átöltözöm.

2023. márc. 23. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!