Ez a kérdes teljesen komoly. Elég buta ember vagyok. Vagy legalábbis mindenki ezt mondja nekem. Jó jegyeim vannak de az nem azt jelenti hogy okos vagyok, sajnos. Mit tudnék dolgozni amihez nem kell sok ész? Azért jó lenne ha meg is tudnék élni belőle. Havi 120ezer ha meglenne az pont elég lenne.. Mert ha például irodában kéne dolgoznom mindent elrontanék ott. Még azt sem tudom hogy kell használni egy nyomtatót. Akkor már a gépek használatáról ne is beszéljünk.. Valaki valami ötlet?
Szerintem a fővárost eltudnád vezetni a jelenlegi állapotokat nézve..
2023. szept. 15. 20:10
2/17 anonim válasza:
1: a főváros már 2010-es években is egy pocegodor volt, a kamu köztéri kameraikkal együtt 😘 udv, egy 8 keres lakos
2023. szept. 15. 20:15
3/17 anonim válasza:
Az orvosok pont ilyenek.
2023. szept. 15. 20:15
4/17 anonim válasza:
“Jó jegyeim vannak de az nem azt jelenti hogy okos vagyok, ”
Tehát szorgalmas vagy.
Vagyis nem vagy buta.
Folytasd kitartóan a tanulást.
Érettsgizz, aztán tanulj valamilyen szakmát.
Nézz körül alaposan, hogy milyen szakmák illenek az adottságaidhoz.
Tarta ki!
Mások minősítésével ne törődj.
2023. szept. 15. 20:17
5/17 anonim válasza:
2: tarlós alatt a fővámról a szépvölgyire kiértél félóra alatt tömegközlekedéssel.
Most autóval sem.
Hagy ne soroljam a többit.
Bár nyolckeresként szerintem neked nyolc. Xd
Üdv, a harmadikból.
2023. szept. 15. 20:18
6/17 anonim válasza:
Kizártnak tartom, hogy mindenki azt mondja, de 18 éves korod felett lehetnének már önálló gondolataid.
2023. szept. 15. 20:18
7/17 anonim válasza:
2010-ben még igen, aztán a Fidesz vezetés felépítette, az ilyen nem okos ellendrukkerek ellenére is.
Most megnézheted: közterületfelügyeletet megszüntették, az Auróra megint drogfészek, tele hajléktalanokkal, rendeletben tiltják, hogy a hajléktalant kidobd a kapualjból, lépcsőházból, húgy fekália, bűz az egész kerület megint.
2023. szept. 15. 20:21
8/17 anonim válasza:
Jók a jegyeid? Most akkor tanulsz, vagy már nem? Ha tanulsz, akkor még ne akarj dolgozni xd
2023. szept. 15. 20:31
9/17 A kérdező kommentje:
8#: Még iskolába járok. De attól függetlenül el kell gondolkoznom azon hogy mihez kezdek az életemmel:))
2023. szept. 15. 20:45
10/17 anonim válasza:
Mi az, ami érdekel az életben? Milyen munkában tudnád magadat elképzelni?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!