Október 29-én már 16:28-kor fog lemenni a nap az óraátállítás miatt. Várjátok?
Figyelt kérdés
2023. szept. 15. 13:53
11/28 anonim válasza:
#9: „...ki fog 7 után teregetni, főleg nem kint a sötétben ugye”
Hát ez az, mégis mi oka lenne bárkinek hogy hideg időben kinn teregesse a mosott ruhát, mikor benn a fűtött lakásban, főleg a radiátor mellett pár óra alatt minden gyorsan megszárad :)
12/28 anonim válasza:
#11, én télen is kint szoktam ha csak nincs fagy, nagyon párás, szmogos idő:)
13/28 anonim válasza:
És 7:22 helyett 6:22-kor fog kelni. Amit valószínűleg annak a csapatnyi kisgyereknek a szülei sem bánnak, akik 1/4 8-kor a megállóban várják az iskolabuszt. Azt még nem is említve, hogy odáig is el kell jutniuk, nemritkán 10-15 perc gyaloglással. Nem, nem mennek sötétben haza, 1/2 2-kor hozza őket a sulibusz.
14/28 anonim válasza:
Én kikészültem mikor megláttam a hírt.
15/28 anonim válasza:
Kérdező, te ne állítsd át és akkor neked 17:28-kor fog lemenni és örülhetsz.
16/28 A kérdező kommentje:
Nekem rohadtul mindegy, mikor megy le :D
2023. okt. 9. 21:47
17/28 anonim válasza:
Én a tavaszt várom, meg az akkori óraállítást. Már most utálom, hogy nemsoká csupán 8-9 órát lesz világos a 24-ből... 😥
18/28 anonim válasza:
Egyszerűen ki nem állhatom ezt a "téli" időszakot... 17es voltam
20/28 anonim válasza:
Jó ez így, holnap reggel tök jó lesz 1 órával tovább aludni, nem pedig sötétben kelni.
Ha megszüntetnék a tavaszi/őszi átállást, az valószínűleg szétzilálná a jelenleg többnyire egységes közép-európai időt, mivel pld a lengyelek, szovákok, magyarok többsége a nyári időszámítást hagyná meg télre is, ami a franciáknak, spanyoloknak elfogadhatatlan lenne a kitolódó reggeli sötétség miatt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!