Az árak növekedtek,de az emberek nem fogytak,hogy lehet az?
Figyelt kérdés
2023. szept. 12. 20:39
1/26 anonim válasza:
Minőségi éhezés attól még növekedett.. ami az elhízás egyik fő okozója. Ez után is az volt sajnos, ezután meg még inkább az lesz.
2/26 anonim válasza:
Mert nem mindenki a zabálástól kövér.
3/26 anonim válasza:
Az összes magyar ember közül egy sem fogyott?! Milyen adatbázisokhoz fértetek ti hozzá ott a Megafon táborban?
4/26 anonim válasza:
Egyébként "...hogy lehet ez..". Magyar nyelvet nem tanítanak a janicsárképzőben?
6/26 anonim válasza:
A gyomrot mindig degeszre kell tömni, ha szarral, akkor azzal.
7/26 anonim válasza:
letolnak 4-5 hellt, ami rogyásig van cukorral, miközben egy irodában ülnek.
8/26 anonim válasza:
Mert régen 15-20 Forintért vetted a vizes-zsemlét most meg 60-80-ért. Ugyanazt a szart eszed sokszoros áron.
9/26 anonim válasza:
Hát, esetleg menj körbe egy boltban, és nézd meg mivel lehet legolcsóbban jóllakni.
Tésztával, krumplival, lisztes dolgokkal, zsíros húskészítménnyel.
Ami egészséges és sok fehérjét tartalmaz, az baromi drága.
Ha valakinek csak pár ezer forintja van kajára, az nem salátát meg tengeri halakat vesz, mert ezek drágák is, meg ezeken nem lehet fizikai munkát végezni.
Márpedig a legtöbb ember aki anyagilag küszködik, az gyárban, melósként stb dolgozik.
10/26 anonim válasza:
13 kilót fogytam az elmúlt évben. Nem fogyókúráztam egyáltalán, csak az árak miatt már nem tudom számolatlanul és korlátok nélkül tömni magamba a kaját.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!