Számotokra szerencsés, vagy szerencsétlen szám a 13?
Figyelt kérdés
Kedvelitek a 13-as számot?2023. szept. 12. 18:35
1/13 anonim válasza:
Szeretem de a 6-os közelebb áll a szívemhez.
2/13 anonim válasza:
13 betűből áll a nevem, nekem jó. :-)
3/13 anonim válasza:
A biztonság kedvéért inkább kerülöm. 😁
4/13 anonim válasza:
Nálam meg egy péntek 13 is olyan mint a többi ezer nap, nem kötődik egy számhoz fekete macskához szélfújáshoz csillagok allásához, egyszóval semmihez rendkívüli történés az én életemben soha.
Habàr nekem olyanok vannak hogy én viszont amit ha kitalálok az be szokott jönni.
Néha tök lehetetlenek is.
Inkább a vonzas tv müködik nálam.
5/13 anonim válasza:
Szerencsétlen. Utálom ezt a számot.
6/13 anonim válasza:
nekem ugyanolyan szám mint a 12-es vagy a 14-es, teljesen leszarom. nem vagyok babonás
7/13 anonim válasza:
Szeretem.
Amugy repultem tobbszor is pentek 13-an, annyira nem erdekel masok babonaja.
9/13 Tubarózsa válasza:
Nekem szerencsés. 13-án születtem :)
10/13 anonim válasza:
Mindkét (engem nevelő) nagyszülőm is 13-ai születésű, egyébként az egyik féltesóm és egy barátnőm is.
Nagymamám számomra igen fontos személy volt. A 13-as a szerencseszáma volt és ez rám is "átragadt".
Általában a 13-ák pont jól telnek, bár a mai nem igazán. 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!