Más is várja, hogy vége legyen már ennek a nyári időnek és beköszöntsön a hidegebb, borús, esős ősz? Kicsit mindenki visszahúzódik, csendesebb, kevesebb kocsi, kevesebb ember mindenhol...
Figyelt kérdés
2023. szept. 10. 15:47
1/12 anonim 

válasza:

akkor meg azért fogtok rinyálni mert hideg van
3/12 anonim 

válasza:

Nálunk nem. De szeretném elsajátítani én is ezt a képességet, ahová ellátok mindenhová.
4/12 anonim 

válasza:

A hűvös, rossz időt nem várom, csak azt hogy rövidek legyenek a nappalok és hosszúak az éjszakák
5/12 anonim 

válasza:

Én igazából most nyaralok, mert a 40 fokban csak szenvedtem. De egy jó esőnek meg egy kis lehűlésnek is örülnék.
6/12 anonim 

válasza:

Komolyan, kéne már egy "Milyen időjárás legyen?" kategória, mert ez már kezd nagyon unalmassá válni...
8/12 anonim 

válasza:

"Kicsit mindenki visszahúzódik, csendesebb, kevesebb kocsi, kevesebb ember mindenhol..."
Ezt valami mesekönyvben olvashattad, mert a valóságban marhára nem így szokott lenni csak azért, mert ősz van. Akkor meg télen szerinted egyáltalán ki se mozdulnak az emberek? Nem medvék vagyunk, bazze.
9/12 A kérdező kommentje:
#8 mindenesetre kevésbé lesz az embereknek mehetnéke, illetve az utcán proliskodás megszűnik...
2023. szept. 10. 18:40
10/12 anonim 

válasza:

Eső, sár, hideg szél, felhők, sötétség, locspocs. Szipákoló, prüszkölő, utána kezükkel tapicskoló emberek TÖMEGE.
Hát, tényleg nagyon várjuk. Még imádkozunk is érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!