A nők miért szeretnek rivalizálni egymással?
Én a féltékenységet és az irigységet is idesoroltam. Volt, hogy idősebb női kollégám szúrt oda nekem, hogy majd ha én is idősebb leszek...stb... csak azért, mert engem akkor megdicsért az egyik férfi kollégám.
Az idősebbeknél talán azért, mert a fiatalabbak szembesítik velük az idő múlását, hogy ők már öregek, eljárt felettük a idő, már ő senkinek se kellenek..stb.. és ilyenkor jön a szúrkálódás a fiatalabbak felé.
Fiatalok fiatalok között? Szerintem szimplán csak versengés, hogy ki a jobb, ki a szebb..stb.. Mint, ahogy a pasik is versengenek, hogy kinek milyen az autója, kinek mekkora a bicepsze..stb.
Nekem inkább az ilyen a "fura":
Majd egy hónapig jártam egy lánnyal, max. kézfogásig jutottunk. Aztán meghívott egy buliba, s elmondta, hogy a vendéglátók nyitott házasságban élnek, nyugodtan ráhajthatok "anyura".
Ott a házigazdával smárolt.
Ezek után hanyagoltam.
Összejöttem egy másik lánnyal, s mikor ezt megtudta, feljött hozzám -korábban ilyet sosem tett-, majd közölte "ha nem fekszem le vele, kiugrik az ablakon". -Első emelet...
Addig, addig, hogy megtörtént a dolog, a másik lány megbocsájtotta...
Hát gondolom megvan nekik is az okuk rá, éppúgy, mint nekünk, férfiaknak.
Merthát mi is rivalizálunk nonstop.
De ami azt illeti, férfiak és nők egymással is szoktak rivalizálni.
Nem kéne általánosítani. Nálunk a főnök kivételével csak nők dolgoztak. Mindenki tudta a helyét, senki nem rivalizalt a másikkal.
Ennyi erővel férfiakról és az állandó f*szméregetésükről is feltehetted volna a kérdést .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!