Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Baratnők miert rivalizalnak...

Baratnők miert rivalizalnak egymassal?

Figyelt kérdés

Van egy baratnom,akivel eleg szoros a kapcsolatom.7eve a baratnom, munkahelyen ismerkedtunk meg. Raadasul egyutt mentunk gyesre is, mert a gyermekeink kozott par honap van. De mostanaban mikor beszelunk valahogy mindig csak a felvágás jön a részéről, ami kezd zavaro lenni. Mondok peldakat .

Pl hogy ezt meg azt ennyiert vettek.. nem kerdezem soha az arat, de o mondja magatol.

Vagy, hogy ezt meg azt vettek a gyereknek(pl gyemantekszer egy 4,5 evesnek) . Most erre mit lehet mondani? Mindig mondom, hogy de jó.. meg kedves vagyok, de kezd idegesito lenni ez a felvagas.. es mar mikor ramir tudom elore, hogy megint elojon valamivel amit epp vettek jo dragan…

A gyerekrol is csak akkor kuld kepet ha epp valami draga cuccban van, hogy megtudja mutatni…

Hozzakell tennem engem nem erdekel, hogy mennyit koltenek, ez az o dolguk. Mi sem vagyunk szegenyek, nem is ezert erzem magam rosszul… csak azt erzem versengeni probal velem. Ha veszek valamit a gyerekemnek o biztosan eg dragabbat akar ugyanabbol venni. Nemis ertem.

Baratno az ilyen egyaltalan? Hogy lehet ezeket a helyzeteket lereagalni? Mar kezd idegesiteni

2021. jún. 13. 02:02
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem igazán, inkább versenytárs, talán volt valami tesója, akivel mindig rivalizáltak kicsiként?

Férfiaknál is megvan, sőt, talán sokkal jobban, kb minden második haverom ilyen volt, ha nem mind.

Le is építettem az ilyeneket.

2021. jún. 13. 02:21
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Onbizalomhiany, onertekelesi zavar miatt.
2021. jún. 13. 08:05
 3/4 anonim ***** válasza:
A nők amúgy mindig is jobban rivalizáltak egymással, de azért ez már túlmegy a normális mértéken. Egyébként meg mondd neki mindig unott fejjel, hogy "K". Aztán idővel majd leesik neki, hogy nem érdekel téged ez.
2021. jún. 13. 08:56
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez nem azért van mert a barátnők rivalizálnak, az ilyen ember egyszerűen anyagias, ha lenne lánytestvére, azzal is rivalizálna.
2021. jún. 13. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!