Segítség, internetes csalás áldozata a barátnőm?
Tipikus történet. Ráírt Facebookon egy külföldi, valami jóképű pasi fotójával és elcsavarta a fejét. Már ígért neki fűt fát és most 400.000 forintot kér laptopra, amit majd később megad.
Nem hisz nekem a barátnőm, bármennyire is nyomatékosítom hogy ez csalás, csalás! Szerinte csak féltékeny vagyok, hogy végre neki is juthat valaki. Féltem őt nagyon. Az anyagi hagyján de hogy ez érzelmileg agyonüti az amúgy is törékeny lelkivilágát.
Hogy lehetne azt a rohadékot nyakon csípni? Hogy lehetne barátnőmnek bizonyítani? Kérem aki tud erre módszert írja le kérem!
Azért írtam ide mert többen olvasnak itt kérdéseket, mint a számítástechnika rovatban és hátha van már valakinek tapasztalata vagy jó tippe.
Sikerült!
Nagyon köszönöm azoknak, akik érdemben segítőkész válaszokat adtak. Igen, végül a google képkereső segített lebuktatni a pasit. Ez már meggyőzte.
A fenti válaszolóknak is nagyon nagyon köszönöm a linkeket. Mindet megmutatom neki mert most nyílván, érintettként tudni akar többet a témáról.
Cseszed 12-es… ez a gyakori kérdések oldal pont arra való, hogy az ember elérjen olyan embereket akiknek van esetleg tapasztalata egy adott probléma megoldásában. Nyílván vicces és lehet önelégülten szájat húzni más emberek “kárán” akik mondjuk nem tudnak dekát grammra váltani és ideírnak segítségért de vannak olyan emberek is akiknek nem csak anyagi hanem a maradék önbecsülésük a tét. Legyinthetünk, hogy megérdemli a balga, mindenki a saját kárán tanul de vannak akiknek csak pár ilyen mérgező csöpp hiányzik az összeomlásig.
7 év gyász után, anyja ápolásába belerokkant évek és problémás gyerekek felnevelése után nem ítélem el barátnőmet, hogy számított valaki ismeretlenre életében aki a leírt, hazug soraiban nőnek tekintette.
Nyílván te ezt a hátteret válaszoló nem ismerhetted mert nem fejtettem ki.
Csak arra akarok kilyukadni, hogy ha tudunk, válaszoljunk segítőkészséggel tömören egyszerűen, a többi nem számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!