Mit kell tenni azokkal a barátokkal, ismerősökkel, akik gyakran napokig nem válaszolnak egy üzenetre, el sem olvassák napokig? Közben látom, hogy online vannak?
Nem a 15-ös vagyok de egyetértek vele, és nyilván én se várom el hogy azonnal ugorjon valaki, csak mert én ráértem üzit írni neki. Az ismerőseimnek is van élete 🤷♀️
Gondolom naponta irogatsz nekik.
Amig o nem ir vissza,addig ne irj. Ez altslanos illemszabaly. Ha irogatsz,miutan nem valadzolt,az mar zsklatas es feljelenthet.
Menj el inkabb dolgozni es vezess hsztartast es meglatod,nem fogsz keseregni ilyeneken
Nekem is van olyan, hogy valamelyik üzenetre nem válaszolok napokig, mert nincs kedvem non stop telefonon csevegni. Hétvégén nem írok vissza általában. Gyakran programom van, vagy a párommal, családdal vagyok esetleg csak nincs kedvem senkihez.
Vagy esténként fáradtan sincs kedvem irogatni. Akinek nem tetszik, így járt.
Ahogy írták előttem, én is visszasírom az msn-es időszakot. Az a szàmítógépen volt. Ha èpp gép előtt ültem akkor válaszoltam,de nem volt ez a kényszer, mint manapság. Pittyen a telefon és egyből reagálj... Kinek van ehhez kedve mindig amúgy?
Ha én írok valakinek én sem várom el, hogy írjon vissza 2 percen belül. Majd ír ha tud aztán annyi. Ha nagyon nagyon fontos lenne a mondandóm, akkor felhivnám telefonon.
Ó még eszembe jutott valami. A főiskolán volt egy ismerősöm, aki este figyelte hogy meddig vagyok online mikor elköszöntünk egymástól. Másnap meg a szememre hányta, hogy de láttam fent voltál éjszaka 1-kor is!!! Közben meg aludtam rég, csak így jelezte valamiért a messenger. Szóval nekem is lett szólva emiatt nem is egyszer, aztán az lett a vége,hogy szépen lassan leépitettem. Ne figyeljen engem senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!