Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Tényleg létezik ez a "Pink...

Tényleg létezik ez a "Pink education" jelenség? Találkoztatok már vele?

Figyelt kérdés

[link]

Ami arról szól, hogy ma már magasabb a diplomás nők aránya, mint férfiaké, ezért előfordulhat, hogy a magasan képzett nők nem találnak társat a családalapításhoz.

2023. aug. 30. 12:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
9-es, ez jakobinus tempó...
2023. aug. 30. 16:28
 12/13 anonim ***** válasza:
Ezért? Mi köze a kettőnek egymáshoz?
2023. aug. 30. 20:30
 13/13 anonim ***** válasza:

Bsc-n 40% volt a lány a szakon. Az MSc-n meg 28% az egész egyetemen a lányarány.

Diplomás vagyok, már több, mint egy hónapja. Van párom, nincs diplomája, bár várhatóan fél éven belül lesz.

Szóval nem találkoztam a jelenséggel (túl "fiús" szakon vagyok -wtf) de szerintem baromság az egész. Nem ezen múlik egy kapcsolat. Ha meg fontos ez valakinek, akkor legyen, szíve joga. Én is lennék inkább egyedül, mint egy ostobával (megjegyzem nem a diploma megléte tesz valakit okossá és a hiánya sem okoz butaságot) vagy nem kiemelkedően okos pasival. Ez az én dolgom. Magánügy. Ne is érdekeljen, hiszen találtam párt.

2023. aug. 30. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!