Hogy bírjátok elviselni ezt a rettentő, elviselhetetlen meleget?
Odakint voltam végig, rendezvényen meg sétáltam. Talán a mai volt ezek közül durvább, egy ponton be kellett vizeznem a hajam, fejem, meg 1-2 helyen, illetve ma amikor elmentem wc-re, ahogy toltam le a gatyámat, szó szerint olyan volt a bőröm, mintha akkor jöttem volna ki a tóból és még nem törölköztem volna meg.
A közérzetem változó volt, néha szédültem, néha nyomott a mellkasom, máskor meg minden oké volt. Ma reggel fájt a fejem, délutánra visszajört a fejfájás, most se teljesen oké.
Azt hiszem pénteken volt erős hányingerem, de a gyomrom most oké, szerencsére, mert a melegben az szokott gondot okozni.
Szerencsére álmos vagyok, remélem hatig aludni fogok és nem ébredek fel kettőkor.
Amikor befeküdtem az ágyba, teljesen leizzadtam, de most meg már jobb, előbb kicsit fáztam is.
Ma estembe jutott az efyetemi gólyatábor. Azt is augusztus végefele szervezték és egyik nap a sátirban ahol voltak az előadások meg bulik rosszul lettem a melegtől. Ez 2011-ben volt.
Nagyon unom csak fáradt tőle az ember semmit se lehet csinálni csak dögleni
Egyébként szeptemberben is folytatódik. Undorító
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!