Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit csinálsz, ha látod hogy...

Mit csinálsz, ha látod hogy valaki lefotóz a metrón? Miért csinál valaki ilyet? Szólsz neki?

Figyelt kérdés

Már többször megtörtént velem, egyszer egy parkban egy turista pasi próbált haverkodni, majd lefotózni úgy hogy mellette ültem, akkor szóltam mert egyértelmű volt.

Ma reggel pedig a metrón egy tini lány szemben velem. (Biztos, hogy fotót készített rólam - nem beképzeltem.)

2023. aug. 25. 13:45
 1/9 anonim ***** válasza:
71%

"Biztos, hogy fotót készített rólam - nem beképzeltem"

Ő is beismerte, hogy lefotózott?

2023. aug. 25. 13:52
 2/9 anonim ***** válasza:
54%
Mi van ha a tinilány nem téged fotózott, hanem csak magáról csinált egy szelfit?
2023. aug. 25. 13:56
 3/9 A kérdező kommentje:
Itt most nem mentem oda, főleg, hogy le kellett szálljak.
2023. aug. 25. 13:56
 4/9 anonim ***** válasza:
28%
Nem izgatna. Metrón nem vagyok meztelen, semmi szégyellnivalóm nincs.
2023. aug. 25. 14:00
 5/9 anonim ***** válasza:
Elfordulok. Akkor is ha valakik fotózkodnak es a háttérben vagyok. Valamiért zavar ha az arcom látszik az ilyeneken, de a hátamat felőlem fotózhatja.
2023. aug. 25. 14:05
 6/9 anonim ***** válasza:
34%

"Biztos, hogy fotót készített rólam - nem beképzeltem"

Ezt mire alapozod?

2023. aug. 25. 14:59
 7/9 anonim ***** válasza:
51%
Vigyorgok, ahogy azt kell.
2023. aug. 25. 15:15
 8/9 anonim ***** válasza:
Megakadályozni nem tudod az ügyeletes farönköt ebben, bizonyítani is nehéz az ilyen eseteket és nincs arányban a balhé a várható eredményességgel. Éppen ezért én úgy szoktam viselkedni, hogy ne érezze magát jól a fotós, - pl. ezért is járok simléderes sapkában. -A másodperc tört része alatt fedésbe tudom a szememet vele tenni, de el is lehet "véletlenül" pontosan akkor fordulni. Mozgólépcsőn "ki szokott időközönként kötődni a fűző" a bakancsomon - és hasonló történetek adódnak a legváratlanabb időkben. Ez játszik akkor is, ha "turhisták" nem tudnak mit kezdeni magukkal adott esetben éppen...
2023. aug. 25. 15:32
 9/9 anonim ***** válasza:

"Mit csinálsz, ha látod hogy valaki lefotóz a metrón?"

Leszarom. Nem fogok 1-2 paparazzi miatt arcmaszkban járni. Ha neki ez jelent örömöt, hát fotózzon. :D

2023. aug. 31. 07:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!