Mit csinálsz a kupakokkal, amit eddig összegyűjtöttél és nem adtad oda, öntötted szívecskébe?
Ha v.ki esetleg még nem hallotta volna, már nem lehet adományozni beteg gyerekeknek részére a kupakgyűjtő szívekben:(
Én nem tudom kidobni...(sőt még gyűjtögetem, már úgy megszoktam), reménykedek, hogy eltörlik...
Az emberi oldala érdekel, hogy ki mit tesz, aki persze eddig is gyűjtötte! Nem a politikai...
Eddig se ért túl sokat. Pár forintot kilónként.
Pènzadomány vagy adományvonalas hívás/sms többet ér.
Kedves válaszolók!
Köszönöm a hozzászólásokat, de a kérdés, nem az volt, hogyan tudnék segíteni...!
Én is tisztában vagyok vele, hogy kevés pénzért vették át!
Bár sok sok rászoruló biztos nem véletlen gyűjtötte, mert sok kicsi sokra megy, és aki más módon nem teheti, legalább ezzel a picivel hozzá tudott járulni...
És szoktunk más féle képen is adakozni, mikor módunkban áll.
(ugyan ennek a kisfiúnak Atinak is és Biusnak, aki most egy hónapja sajnos feladta a küzdelmet:( utaltam több alkalommal.
De valahol mégis arra tanítottad ezzel (a kupak gyűjtéssel) pl. a gyerekedet, hogy jó érzés másnak segíteni és ne legyél "lusta" egy kupakot félre tenni és elvinni egy gyűjtőpontba. Az én kisebbik fiam nagy élvezettel öntötte be a gyűjtőbe és tudta, (ismeri a kisfiút, akinek a gyűjtő készült a mi kis városunkban.
Nem kioktatást kértem, de érzem a segítő szándékot...is
“ aki más módon nem teheti, legalább ezzel a picivel hozzá tudott járulni..”
Maga a lötty amin kupak van, többszáz forint általában. Ha azt az összeget elutalja, máris többet segíthetett volna.
Az hogy ki mit csinál vele azóta, szerintem elég evidens. Ugyanoda dobja ahova a flakont, tehát vagy a szelektívbe, vagy a kukába (ill az idióták az út mellé, stb)
14:39- igen a szelektív marad, de szerettem volna hasznosítani valahogy és látom, hogy a kupakgyűjtő szívek is és környékük is telis-tele vannak.
A zárójeles rész, ha Biusról szólt, akkor meg kell jegyeznem, hogy a szülei nem hagyták abba a gyűjtést, megmarad az alapítvány, mert ezzel, amit ők csinálnak, nem csak a saját kislányuk életét menthették volna meg, hanem más ugyan ebben a betegségben szenvedőkét is. Így folytatják a küzdelmet, hogy mások gyerekein segíthessenek.
Atika pedig a mi településünkön él és neki kezelésekre kell a pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!