Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a munkád és hogyan szokták...

Mi a munkád és hogyan szokták jobban tudni mások, mit is csinálsz valójában?

Figyelt kérdés
2023. márc. 21. 05:09
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Vállalkozó vagyok. Nem tudják mások, hogy mit is csinálok. Amikor elkezdtem és a kezdetekkor elmondtam 1-2 embernek akkor megkaptam hogy ebből soha nem lesz pénzem. Nem lett igazuk.
2023. márc. 21. 07:18
 2/5 Metionin ***** válasza:
63%
Többféle back office feladatot látok el egy multinál 3-4 idegen nyelven, főként vegyszerekkel, veszélyes anyagokkal kapcsolatban. Magával a munkával nincs tisztában a tágabb környezetem, viszont home office-ban vagyok, ami sokak számára egyet jelent azzal, hogy itthon döglök, nem csinálok semmit, biztos mindenre ráérek munkaidőben, ez nem is rendes munka stb. Illetve páran meg vannak róla győződve, hogy "csak telefonálgatok" :D pedig az az egy amit pont nem csinálok.
2023. márc. 21. 11:02
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szociális terület. Még így is többen mellélőnek, amikor mondják a képzelgéseiket a feladataimról.
2023. márc. 21. 20:06
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Hivatásos katona vagyok, amiért a magyar emberek túlnyomó hányada megvet és utál, - mert halvány fogalmuk sincs arról, hogy milyen kőbe vésett tévképzetekben lebegnek, amikor a ma szolgáló katonákról alkotnak tudni vélt "információkat". Volt, akitől megkaptam, hogy hivatásos élősködő vagyok, - gőze nincs az ilyen embernek arról, hogy mennyi szolgálatot tudok a hátam mögött többek között azért is, hogy ő ezt ennyire magabiztosan kijelenthesse.

Én választottam ezt a hivatást, - nem panaszkodom senkinek a megpróbáltatásaimról, - az a része esik rosszul az átlagemberek viselkedésének, hogy a valóságról lényegében semmi hiteleset nem tudva képesek magabiztosan sértegetni másokat. Mondjuk egymás irányába is ennyire kedvesek az átlag magyarok, - nem is kell csodálkozni azon, hogy ott tartunk, ahol.

2023. márc. 23. 13:38
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Szakápoló vagyok, 2 diplomával. Egy folyamatosan fejlődő intermedier szubintenzív osztályon dolgozom, többszáz gyógyszert ismerek hatóanyag, hatás/mellékhatás ismeretében, labort kiértékelek, legmagasabb szinten látok el betegeket ritka kórképekkel. Beavatkozásokhoz asszisztálok és hajtok is végre egyedül-CVK betétel, hólyagkatéter betétel, crista biopsia, punctiok, NIV gép kezelése. Ezt csinálom.

Amit a társadalom gondol rólam: pelenkát cserél.

2023. márc. 31. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!