Sokan hogy lehetnek ennyire felelőtlenek?
Nekem is fura. Családtag..Aki lehet a 12 éves huga..
Amugy en is látok olyanokat még magyaroknál is, hogy pl az anyukákat se zavarja az ha néha szem elől veszítik a 6-7 évest.
A szori:
Volt egy kisebb tömbház autout mellett, anyukák a mellette levő mini játszón, a gyerekek igy a játszó körül is motoroztak szaladgáltak aztan kitalálták hogy a háztömb körül futnak.
A ház tuloldalán van az autoit a járda mellett.
A gyerekek igy teljesen el is tűntek szem elől aztán szaladtak vissza anyukák meg nyugodtam trécselnek.
A másik rétegnél ez bőven fokozottabb.
A városi játszótérre is leengedik a 10 évest is egyedul. Meg iskolaba egyedul járnak kelnek az alsósok.
A mai világban..
Teljes mértékben egyetértek!
Én azon csodálkozom hogy nincs sokkal több ilyen. Néha, csak ugy a házban, négy fal között vigyáznom kell az unokatesom két gyerekére, aztán egy kibszott miliszekundumra nem vehetem le róluk a szemem, mert megvan a baj.
Nem feltétlenül felelőtlenség kérdése az ilyen, inkább azé, hogy elég egy pillanat is, amíg nem figyelsz, sőt, lehet hogy figyelsz is, de a gyerek a fejébe vesz valamit, és elrohan, még mielőtt tudnál reagálni...
Persze lehet felelőtlenség volt, de csak ennyi alapján nem tudhatjuk.
Meg van az a jatszoteri faház aminek van alagút része
Ilyesmi csak fából van
5-7 évesek is siman kimásznak a tetejére azon ugrálnak táncolnak bomolnak és csalják fel a többit is es se korlát se semmi. Es a szülök szintén csak trécselnek a játszón és lesz.rják
Ilyeneket amugy ezer számra lehetne gyujteni.
Télen a baba babakocsiban sapka kesztyű nélkül. Szerintem le is fagyott az ujja is.
Van itt ezeket gyűjtő kérdés is
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak..
Úgy nez ki a lepontozók gyereke is siman rohangálhat autout mellett teljes felugyelet nelkul.
Hát gratula..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!