Akkorok kérdése:
Ezt beképzeltem, vagy csak minden nyomot eltűntettek róla az interneten?
Figyelt kérdés
Radics Peti még mielőtt felkapottabb, ismertebb lett, még a régi pirosas profilképes korszakában volt valami zenekara, vagy szóló karrierkje. Egy számra emlékszem, olyat énekeltek benne hogy 'rohadt világ'. Sehol sem tudok rátalálni egyszerűen, de fix volt ilyen. Segítség.2023. aug. 19. 16:58
1/6 anonim válasza:
Én is emlékszem rá. És még volt egy száma de annak most nem jutt eszembe a neve. Én sem találom már. Talán aki feltette törölte a videót vagy a csatornát. Most sajnálom hogy nem mentettem le.
2/6 Szervizmérnök úr válasza:
Miről beszéltek?
Ott van Youtube-on.
Nem ismerem, netes infók szerint valami kormányellenes troll?
Akkor nem kár érte.
3/6 anonim válasza:
Jesszus! Hol élsz te?
Ki nem ismeri Radics Petit??
4/6 Szervizmérnök úr válasza:
5/6 Szervizmérnök úr válasza:
Ezért utálok mobilról szarakodni:
6/6 anonim válasza:
Azt nem tudtam. Én TRC Bandiról tudtam, hogy zenél és énekel már elég régóta egy bandában. Radics most kezdett (ezek szerint újra) zenei karrierbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!