Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Incelek! Mi a véleményetek...

Incelek! Mi a véleményetek azokról a férfiakról akik már gyilkoltak?

Figyelt kérdés
Mint pl Elliot Rodger vagy ehhez hasonlók
2023. aug. 19. 12:38
 1/4 anonim ***** válasza:
63%
Tök jó, hogy itt tartunk, hogy már a gyilkolásról úgy beszélünk, mintha valami tök hétköznapi semmiség lenne, csak mert incelek, és nekik szabad, mert jajj szegénykék, nem tudták felszedni instagramon a plasztikbabákat, mert hát csak az a jó nő nekik ugye, és akkor menjünk gyilkolászni, mert mások is ilyenkor azt csinálják....
2023. aug. 19. 12:47
 2/4 anonim ***** válasza:
69%
Szeretnék csatlakozni ehhez a remek csoporthoz. Engem az érdekelne, hogy az anorexiásook miként vélekednek azokról, akik sárga zoknit húznak a kék farmerükhöz. Illetve az özvegyasszonyok véleménye is érdekelne azokról, akik a hasonalvást preferálják. Köszi előre is!
2023. aug. 19. 12:54
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Előbb csaptam agyon egy szemtelen legyet a papucsommal. Kínoz a lelkiismeret furdalás.
2023. aug. 19. 13:13
 4/4 anonim ***** válasza:
24%

Szíves elnézésedet kérem, hogy nem incelként válaszadásra ragadtatom magam!

Az én szememben nem lehet "férfi", aki képtelen uralni az indulatait, érzelmeit! Nem csak a LAN-kábel különböztet meg minket, férfiakat a nőktől, hanem az is, hogy hideg fejjel vagyunk képesek uralni az érzelmeinket is.

Nem szép, de elfogadott, ha egy nőnél "elszakad a cérna", viszont egy férfi nem tesz, nem tehet ilyet, ha nem akarja magát közröhej tárgyává tenni!

A gyilkosság terhe alól pedig csak a jogos önvédelem lehet felmentő körülmény, - semmi más nem lehet az (nemre való tekintet nélkül)!

2023. aug. 19. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!