Akik tőlem alacsonyabban vannak azok ezért utálnak, akik felettem azok meg lesajnálnak. Akkor hova hogyan illeszkedjek be?
Egy nyomirult pelda a megerteshez:
Egy csaj azert engem utál mert nyomult a pasimra aki meg elküldte a búsba. Elkezdett engem utanozni is az se jött be csórinak.
En meg mit tehetek az egészről? Mégis én vagyok utálva mert nekem olyan pasim van akit ő soha nem kap meg.
Jajj :D
Egyébként valahol megértelek, 10 éve nagyrészt olyan kollégáim vannak akiknek kilóg a kapanyél a szájából. Őket én nézem le és nincs kedvem a videki élet viszontagságairól, a cukorbajos nénikéjükről, meg arról dumcsizni hogy mint írt a telex.hu. Néha aztán különlegesebb figurák is megjelenik itt átmeneti megoldásként, nekik meg nyilván az egész közeg unalmas, majd pont velem barátkoznának.
Megtanultam lesz*rni és azóta sokkal jobban szórakozok az első kategórián és sokkal jobban megtalálom a hangot a másodikkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!