Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy érjem el, hogy békén...

Hogy érjem el, hogy békén hagyjon? Többi lent

Figyelt kérdés

Van egy fiú aki állandóan ott van ahol én, folyamatosan üzenget nekem stb

Na szóval most sulikezdésre kéne, hogy hagyjon, mert most megyek 10.-be és nagyon a tanulásra kéne koncentrálnom. Hogy érjem el azt, hogy hagyjon, de ne bántsam meg?

16/L

2023. aug. 15. 20:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
30%

"próbáltam levegőnek nézni"

Erélyesen levegőnek nézted?

Na, ez nem jött össze. Próbáld meg ezt, amit írtak:

- Határozottan, higgadtan, tisztán és érthetően elmondod neki, hogy hagyjon békén.

2023. aug. 15. 21:06
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Hat ha nem mondod meg neki h hagyjon beken akkor nemfog. Kit izgat h osztalytas
2023. aug. 15. 21:57
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

A szép szóból gondolom, fog érteni. Így, egy szó nélkül, némán ,nem fog menni a lerázás.

"Néma gyereknek anyja se.... látja a fától az erdőt" :):) ( Ez kicsit viccesre vett formája, szerintem aranyos; gondoltam,ide már beszúrom; ha eszembe jutott. :):) )

Na, szóval, magyarázd/mondd el neki egyértelműen; hogy "Bocsi,de nem szeretnék tőled semmit, és nem tölt el jó érzéssel, ha jössz utánam. Sajnos ez van, én nem szeretnék tőled semmit, bocsi."

2023. aug. 15. 22:06
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Ez azért szar helyzet, mert a nyomuló fél sosem fedi fel a konkrét szándékát. Nincs egy ajánlat, amit visszautasíthatsz, csak rohadt kellemetlen az egész helyzet. Aztán, mikor elmondod neki, hogy semmit nem akarsz tőle, se barátságot, se kapcsolatot, se szexet, csak azt, hogy hagyjon békén, akkor szétkürtöli az iskolát, a munkahelyet, a környéket azzal, hogy te voltál a hülye, mert "ő csak kedves próbált lenni", és te láttál bele plusz goldokat, mert annyira egoista vagy, hogy azt hiszed, kellettél volna neki.

Ez van, ezt le kell nyelni, gondolj arra, hogy túlesel rajta, és akkor vége lesz. Az meg ne zavarjon, hogy megbántod. Valamiért minket nőket úgy neveltek, hogy legyünk kedvesek akkor is, ha semmibe vesznek minket meg a határainkat, de ezt el kell felejteni, ha nem akarsz egy nyomorult életet magadnak. Hívd félre, mondd meg neki, hogy egyáltalán nem kedveled, mint embert, nem akarsz vele többet beszélgetni, hagyjon békén téged és barátkozzon mással, aztán tiltsd le mindenhonnan, ahol tartotta veled a kapcsolatot (nyilván az osztályból nem tudod, de érteni fogja). Fontos, hogy négyszemközt mondd el neki, ne alázd meg jobban, mint amennyire szükséges azzal, hogy közönség előtt zajlik, de legyen menekülőutad, ha esetleg nagyon rosszul reagálna, akkor pl. legyen a közelben egy buszmegálló, vagy egy étterem, vagy bármilyen hely, ahol sok ember van.

2023. aug. 16. 15:58
 15/18 A kérdező kommentje:
Már vallott és akkor visszautasítottam, de azóta nem hagy
2023. aug. 16. 19:33
 16/18 anonim ***** válasza:

Ha már megbeszélted vele, és ez nem volt elég, akkor tanári segítség kell.

Ofő.

Vagy akiben bízol.

2023. aug. 16. 19:42
 17/18 anonim ***** válasza:

Mondd neki,hogy nem fogod beadni a derekadat; nem fogtok járni,ő sajnos nem az eseted ,hiába kapálózik

Hátha ez müxik-nemtom.

2023. aug. 16. 19:53
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Kérd meg anyukád, vagy az osztályfőnököt, hogy beszéljen vele meg a szüleivel.

Ja, letiltottad már?

2023. aug. 17. 22:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!