Szemetelő emberre rászolsz?
Voltunk ma egy tavon fürdeni.
Tiszta volt az egész strand, a víz is, a mosdó is, az éttermek is. Kb. 2 óránként jött két fiatal srác, (takarító) és szedték a szemetet a kukákból, mentek be a vécékbe is takarítani.
Na szóval ahol mi voltunk lepakolva, oda "odaköltözött" egy család is. Átlagosan néztek ki, nem voltak lepukkantak, se részegek se semmi.. teljesen átlag család, 2 kisgyerek meg egy nagymama + a szülők. A nap végére akkora ganyét hagytak ott, hogy én szégyeltem magam helyettük is.
Poharak, zacskók, cigisdoboz, csikkek kajás tálkák, hurkapálcika a varracukorról.. de úgy, hogy kb 3 méterre onnan volt egy kuka.
Én nem mertem megnyikkanni sem, de azért bántotta a szememet.. (sztem normális embernek bantja.. de kitudja) A férjem beszólt az apukának, hogy talán a szemetet is kellene vinni, vagy otthon is így csinálják?
Amúgy teljesen igaza van, de hát aki paraszt ettől nem lesz kevésbé az sajnos. Láthatóan lesz.rták amúgy, simán nem is válaszolt a ffi hanem csak elmentek.
Komolyan, az ilyen suttyók miatt rohad ránk a Föld lassan.
Te beszólsz nekik? Valaki elért már "sikert"…? Pl hogy a szólás hatására összeszedik a szemetet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!