Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Más is ennyire nem szereti a...

Más is ennyire nem szereti a telet?

Figyelt kérdés
Őszintén már most rosszul vagyok ha belegondolok hogy pár hónap és jönnek a hideg idők. Gyűlölöm a telet. Hamar van sötét, hideg van,( nagyon fázós vagyok) csúsznak az utak, nagyruhában kell lenni stb.

2023. aug. 11. 21:18
 1/8 anonim ***** válasza:
84%
Én várom mert a nyár túl vidám, és nyüzsgős, szeretnék végre elmélyülni behúzódni nyugalomban, vagy havat látni végre jeget, befagyott tavon csúszkálni, eltűnne ez a nagy tömeg, mehetnék egy jó meleg wellnessbe, és nem készítenének ki a többiek a klímával, most is hasogat a fülem.
2023. aug. 11. 21:32
 2/8 anonim ***** válasza:
79%
Én sem szeretem. Fázós is vagyok, meg már ősztől minden a karácsonyról szól, ami különösen fájó pont, mivel nincs családom.
2023. aug. 11. 21:44
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Imádom a telet, csak már nincs igazi.
2023. aug. 12. 00:44
 4/8 hosszúhajú ***** válasza:
75%
jaj én pont úgy vagyok mint te kérdező. már számolom vissza a napokat és tök para vagyok. különböző stratégiákat próbálok kidolgozni hogy fogom kibírni. ez megy minden évben. a fél éves hibernálástól az egyenlítőn lévő telken át már minden felmerült bennem hogy megússzam.
2023. aug. 12. 01:04
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én a ynarat utálom, se a hangulatát nem szeretem, se a meleget.... innen nézve nekem a tél sokkal jobb.
2023. aug. 12. 14:13
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én karácsonyig szeretem, de ugye az inkább ősz. A januártól és a februártól rosszul vagyok. Fűteni kell, hideg, szürke, sötét és nyálkás minden. Nyilván ősszel is fűteni kell, de január, február a leghidegebb.
2023. aug. 12. 19:51
 7/8 anonim ***** válasza:
Én se szeretem rossz idő lesz meg hanar sőtétedik.Meg sőtétbe menni majd sőtétbe is haza jönni.Nem várom
2023. aug. 13. 12:11
 8/8 anonim ***** válasza:
Jelenleg nyár van.
2023. aug. 13. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!