Ki szereti és várja a telet?
Én magát a hangulatát imádom! Gondolok itt:
bekuckózásra mikor kint szakad a hó és mínuszok vannak
a karácsonyi kaja :DD
dekoráció pl. a szobában, a házban
1-és vagyok
Amit nem szeretek:
szét lehet fagyni
ilyenkor van ugye karácsony meg új év, és hát a legtöbb bolt azért zárva! Szóval ha gyorsan kell valami nem nagyon szokott sikerülni
Szeretem, mert:
- Jó bekucorodni egy paplan alá egy teával, és olvasni, vagy sorozatot nézni
- Szépen kivilágított helyek a városban
- Szeretem a hó látványát, illetve rajta lépkedni mikor még ropog
Nem szeretem, mert:
- Túl későn világosodik. Kora reggel futni járok, aztán kutyát sétáltatok. Egyiket se szeretem sötétben.
- A jég miatt oda kell figyelnem, hogy ne zakózzak.
- Nem lehet kiülni ismerősökkel sörözni.
21/F
Köszönöm az eddigi válaszokat, ment a zöld.
Nem rajongok érte kifejezetten, de azt el kell ismerni, hogy igen van egy hangulata.
Én nem igazán szeretem, mert:
-gyűlölöm hogy reggel még sötét van, délután meg már sötét van, a köztes pár órában mikor világos lenne akkor meg köd meg szürkeség uralkodik.
-meg lehet fagyni, egyetemre, dolgozni is nagykabátban kell menni, alulra meg jégeralsó, atlétatrikó, aztán meg ha beértem akkor meg egész nap izzadok mint a ló.
-a hó mindig akkor esik mikor nem kellene, decemberben, karácsony körül soha nincs egy szál se, amikor meg már január van, meg február, és az ember kezdene reménykedni hogy jön a jobb idő lassan, akkor elkezd esni egy hétig, még márciusban sem tűnik el.
-jót lehet zakózni a jégen.
-megfagy az összes állat, lefagynak a fák stb.
-az újév is ekkor van, ami a leggyűlöltebb "ünnep" számomra.
Amit én szeretek benne:
-főleg karácsony körül van egy hangulat ami megismételhetetlen
-a hóesés (ha karácsony körül van) és a friss hó tényleg nagyon szép
-azt szeretem legjobban ha vége van. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!