Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Aki szereti a telet, az mit...

Aki szereti a telet, az mit szeret rajta?

Figyelt kérdés
Most hagyjuk az ilyen "nem vagyok bölcs, mert olyanon rágódok, amire nincs ráhatás" meg nem nyavajgok, csak egyszerűen érdekel, hogy aki azt mondja, hogy szereti, az mit szeret rajta? Csak, mert nekem a tél egyet jelent a sok sötétséggel, sokat kell fűteni, fázni, fagyok,latyakok, autós emberként zavar az örökös szutyok, hogy életveszélyes közlekedni, sosem süt a nap (vagy legalább is ritkán) stb stb. Ezekkel szembeállítható annyi, hogy hangulatos és szép, amikor havas a táj. Hát sovány vigasz. :)
2011. jan. 4. 16:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Szeretem a havat, szeretem azt, hogy nincs odakint 40 fokos kánikula, tudok éjszaka is aludni (résnyire nyitott ablaknál és letekert fűtéssel), nem izzadok folyton, nem kell hallgatni minden este a részeg tiniket az ablakom alatt, sokan inkább otthon vannak és nyugisabb a város...

18/l

2011. jan. 4. 16:36
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem izzadok, mint a fene, szeretem a sötétet, hangulatos az olvasáshoz (persze lámpa mellett), nyugis, békés, a hó tetszik nekem. A nagyon-nagyon hideget én se bírom, de ez még belefér.

21/L

2011. jan. 4. 16:41
 3/11 anonim ***** válasza:
Lehet szánkózni, síelni, hógolyózni, hóembert építeni, korcsolyázni. Néha akkora tócsák fagynak be, hogy tök jól lehet rajtuk csúszkálni. Konkrét, gyakorlati haszon, hogy az öcsém sokkal jobban eljátszik télen a hóban, mint nyáron, mikor nincs hó.
2011. jan. 4. 17:54
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Én mondjuk minden évszakot szeretek, mert az örökös állandóság unalmas lenne.

A télben azt szeretem, hogy sok ünnep van (advent, karácsony, szülinapok), gyönyörűek a tájak, hangulatos forró italokat inni, szeretem a téli ruhákat és azt, hogy ilyenkor kicsit mindenki lenyugszik olyan szempontból, hogy nem kell hajnali kettőkör a részegeket hallgatni. A sielés nagyon-nagyon jó lehet (bár még nem voltam, nincs rá pénzem...)

Bár azért a tavasz a kedvencem és egy kicsit várom már. :)

2011. jan. 4. 20:53
 5/11 anonim ***** válasza:
Mert lehet korizni:) És mert sok fiú megbátorodik és tudok felsorolni ismerőseim/barátaim közül legalább 5 párt, akik télen jöttek össze:) Szerintem az egész olyan szép, ahogy reggel a lámpafényben olyan az utca, mintha valaki túl nagy lyukat vágott volna a habos zacskóra, és összefolyatta volna az egész mézeskalácsfalut... Egyszerűen tökéletes, de már várom a tavaszt is:)
2011. jan. 5. 13:16
 6/11 anonim ***** válasza:
HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ
2011. jan. 5. 15:54
 7/11 anonim ***** válasza:

az a helyzet, hogy a szeretni a telet azt jelenti, hogy nem sírni mert éppen az van, nem megvetni, nem gyűlölni, lenézni, elítélni ezt az évszakot. aztán vannak olyanok, akik vágynak a télre, akik rajonganak azért, akik függenek attól...na ez nem szeretet, hanem ragaszkodás, és a ló túloldala már. :)

üdv

26/F

LastOne.Left

2011. jan. 5. 19:57
 8/11 anonim ***** válasza:
Már 26/F? Utólag is boldog szülinapot. :D És bocsi az offért...
2011. jan. 5. 20:24
 9/11 anonim ***** válasza:

háát én a hangulatát szeretem.. hogy kinézek a suliablakon és a kisebbek (vagy éppen a végzősök) hógolyóznak:') meg hogy bemegyek a meleg házba és bebújok a takaróm alá és kakaót iszom..:D és imádok a hóban hemperegni, meg egy csomót lehet röhögni..:D meg csúszkálni a jégen megmeg minden.. viszont azt utálom mikor aztmondom a haverjaimnak h menjünk ki, vagy sétálni vagy valami, és ott cseszekednek h "meg vagy te huzatva??:D befagy a seggünk.." ááh:@ ugy viselkednek mint a hercegnők pedig 2 ilyen 'főbarátom' van és az egyik fiú..xd na ezt pl. nemszeretem.:D

13l

2011. jan. 5. 21:56
 10/11 anonim ***** válasza:
Szeretem a havat, minden mennyiségben. Nézni ahogy hull, vagy ahogy beborítja a tájat, elmenni a kutyával sétálni, futkos a hóban, gyönyörű. Szeretem a befagyott tavat nézni. Megbocsájtom a hónak hogy nagyon hideg, és olvadáskor minden tiszta latyak és lefagy tőle az összes lábujjam. És szeretem benne a karácsonyt, és a téli- meg a síszünetet, és a szilvesztert. Meg aztán annak is örülök, hogy nem izzadok, és nem döglöm meg a melegben. Ja! meg nincsenek rovarok, na ez a legjobb a télben :D
2011. jan. 6. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!