Miért van az,hogy valaki ír egy ideig folyamatosan aztán utána nem?
Figyelt kérdés
Van egy férfi akivel 1 hete beszélünk.
Mindennap írtunk egymásnak.
Tegnap este eltekert felém biciklivel de én dolgoztam.
Majd egy óra múlva megkérdeztem,hogy hazaért-e már és erre azt írta,hogy igen, a családjával grilleznek.
Írtam,hogy rendben akkor nem zavarok.
Nem írt rá semmit vissza pedig fent volt és látta is többször.
Ez volt este 7kor és ma is fent volt már de semmit nem írt.
Nem dolgozik mert szabadságon van szóval lenne ideje írni.
Eddig akármit csinált és akárkivel volt,írt nekem.
Mégis mi ez már megint?
2023. aug. 11. 08:28
41/51 anonim válasza:
Emberek, nem tudom ti hogy vagytok vele, de én csalódtam a kérdezőben. Reggel folyamatosan írkált most meg semmit sem ír órák óta. Közben ő puffog, hogy a pasija nem ír neki, közben a kérdező se válaszol nekünk.
42/51 anonim válasza:
#41: Állj már le! Már az első reakciód bunkó volt a kérdezővel szemben, itt cicusozod úgy, hogy nem is ismered, aztán meg csodálkozol, ha ő is bunkó veled. Semmivel sem vagy különb.
43/51 anonim válasza:
42 = a kérdező másik profilból. XD
44/51 anonim válasza:
42, már 3 perce várom a választ, mé nem írsz???
45/51 anonim válasza:
Mi van 42 már 50 perce nem írtál? Aztán vered a nyálad, hogy gonosz aki nem reagál neked chaten? xD
46/51 A kérdező kommentje:
45-ös te beteg vagy.
2023. aug. 11. 19:32
47/51 anonim válasza:
Kérdező, egész nap nem írtál, közben meg itt panaszkodsz, hogy a pasi nem írt neked. Meg vagyok sértődve!
48/51 anonim válasza:
Nézd meg, most meg nem válaszoltál egész este, pedig reggel hét van! Utálom, hogy a Gyakorin ilyen bunkó emberek is vannak!
49/51 A kérdező kommentje:
Neked szerintem pszichológus kell.
Nem azért mert azt hiszed ezzel nagyon felbosszantasz hanem mert ennyire ráállsz egy kérdésre.
Nincs élted?
2023. aug. 12. 09:20
50/51 anonim válasza:
Ha igaz sztorit írtál, történt azóta valami, kommunikáltatok a pasival?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!