Miért van az,hogy valaki ír egy ideig folyamatosan aztán utána nem?
Van egy férfi akivel 1 hete beszélünk.
Mindennap írtunk egymásnak.
Tegnap este eltekert felém biciklivel de én dolgoztam.
Majd egy óra múlva megkérdeztem,hogy hazaért-e már és erre azt írta,hogy igen, a családjával grilleznek.
Írtam,hogy rendben akkor nem zavarok.
Nem írt rá semmit vissza pedig fent volt és látta is többször.
Ez volt este 7kor és ma is fent volt már de semmit nem írt.
Nem dolgozik mert szabadságon van szóval lenne ideje írni.
Eddig akármit csinált és akárkivel volt,írt nekem.
Mégis mi ez már megint?
Hát, elég bunkó vagy, lehet, hogy a pasi is rájött.
„Ki a f*szom akarja számonkérni?” Ugyan nekünk hisztizel itt, nem neki, de ez akkor is számonkérő stílus, hogy eddig minden pillanatban írt, most viszont merészelt egyet fingani nélküled, és már ki vagy borulva. Lehet, hogy még fel sem kelt, de ha igen, szerintem akkor sem kötelező rögtön írni.
Jaj istenem de értetlenek vagytok.
Engem ez a gyakorikérdések idegel ki.
Annyira álszentek vagytok.
Ha máshogy írom ki a kérdést mondjuk úgy,hogy nem írtam a férfinak 1 napig és már nem érdeklem akkor lecsesznétek.
Minden kérdésnél ez van.
Mindig megbánom,hogy ide kiírok bármit is szökőévente.
Random ismeretlen ember “lecicusoz” egy nőt de én vagyok bunkó.
Az utcán is cicusozod a nőket?
Eléggé bunkó stílusod van.
Lehet,hogy 1 hét kellett a srácnak,hogy rájöjjön.
Ezen az oldalon van bunkó stílusom mert ezek az emberek itt a minimum szintet nem ütik meg.
Ezekkel így kell beszélni.
1. Sokszor én is felnézek messengerre, Viberre, Whatsappra, mégsem válaszolok az üzenetekre. Miért? Vagy félkómásan reflexből megnyitom, vagy épp nincs időm/kedvem írogatni. Eddig emiatt még senki sem cirkuszolt. (Kivéve a toxikus exem....köhm)
2. Még csak 1 hete beszélgettek. Eleinte persze általában nagy a buzgóság, de nem hiszem (javíts ki ha tévedek) hogy ismernéd annyira hogy tisztában legyél az életritmusával, egyes szokásaival.
3. Velem hasonló szituáció egy 3 hónapos kezdődő kapcsolatnál volt, a srác egyszer csak falnak nézett. Egy hetet vártam majd rákérdeztem hogy mégis mi a probléma. A válasz annyi volt, hogy hát ő mégsem akar semmit. Ez is a pakliban van.
Őszintén én annyit tanácsolnék, hogy ne írj neki. Majd ő keres, ha úgy gondolja. 1 hét ismerkedés után azért ne húzd fel ennyire magad.
19-es köszönöm a normális választ.
Igen lehet túlreagálom néha.
De amit csinálnak sokan az a love bombing és már annyi ilyenben volt részem,hogy elegem van.
Amikor az elején hatalmas figyelmet kapsz majd hirtelen elveszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!