van egy főállásom (vezetői pozíció, 10 fős csapattal) mellett (vállalkozásként)egy yt csatorna 500k-s havi megtekintéssel, illetve van 28 db weboldalam, év végére remélhetőleg meglesz az 50 db. Mindegyikből van bevételem.
2023. aug. 10. 21:15
13/20 anonim válasza:
Egyetemen tanulok, ahol tanulmányi ösztöndíjat kapok a jegyeimért, mellette dolgozom.
Még a szüleimnél lakom, a rezsit ők fizetik, ezen felül mindent én állok magamnak.
2023. aug. 10. 21:18
14/20 anonim válasza:
Gondoltam hogy megjelennek a milliomosok perceken belul, akiknek 50 weboldaluk van :')
50 statikus site ra gondolsz?
mondj párat, ingyen reklam neked ha leirod :) vagy megsincs?
2023. aug. 10. 21:18
15/20 anonim válasza:
Dolgozom. 350-400 között keresek, plusz kb 20K bevételem van minden hónap elején egy internetes oldalról. Saját lakásom van és a macskán kívül nincs semmi extra kötelező kiadásom.
2023. aug. 10. 21:25
16/20 anonim válasza:
Alapvetően muzeológus és múzeumpedagógus vagyok, emellett van egy YouTube csatornám (többnyire különböző művészeti témákról szólnak a videóim) közel kétszázezer feliratkozóval, amiből szintén van némi bevételem. Több hobbim is van, amikből szintén jutok némi pénzhez: idén fogják kiadni az első könyvemet, illetve vállalok fotózást különböző rendezvényeken.
(Előzménynek és kontextusnak annyit, hogy külföldön élek, ahol tavaly fejeztem be a mesterképzésemet, valamint a magyar mellett kettő nyelven beszélek felsőfokon és egy nyelven középfokon.)
2023. aug. 10. 21:33
17/20 anonim válasza:
Közszférában dolgozok szociális területen. Bértábla alapján vagyok besorolva.
2023. aug. 10. 22:17
18/20 anonim válasza:
Takarítok. Jobban fizet, mint eddig bármilyen szellemi meló, amit csináltam.
2023. aug. 10. 22:47
19/20 anonim válasza:
Szüleim tartanak el 27 évesen, mivel munka ebben az országba nincs, külföldre menni nem tudok, a retek fidesz miatt meg segély se jár az olyanoknak akik nem kapnak melót.
2023. aug. 11. 00:18
20/20 anonim válasza:
En vaggyok az Elek Zoli.
Minek dogozni, a raongok kudik sok penztet meg a fonok felesege is itten van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!