Másnak is nehéz a megélhetés gyerekekkel?
Figyelt kérdés
Mindketten dolgozunk. Teljes elekseredésben vagyunk....2023. márc. 29. 20:48
1/8 A kérdező kommentje:
Elkeseredésben vagyunk.
2023. márc. 29. 20:48
2/8 anonim válasza:
Őszintén? Gyerek nélkül nehezebb. A gyerekesek kapnak egy csomó támogatást.
Biztosan van, akinek nehéz, nem azt mondom, de bele kell kalkulálni a nehézségeket is.
De ezt így nehéz megmondani, kinek mi a nehéz. Kevés az infó. Hol éltek? Fizetés mennyi? Albérlet, hitel? Autó? Speciális étkezés? Fejlesztés? Káros szenvedély? Szülőket esetleg támogatni? Kilátás van jobb munkára, tanulásra?
3/8 anonim válasza:
Nekem gyerek nélkül is az…inkább le sem írom miket kell csinálnom hogy túl éljem (nem nő vagyok nem k..va) nem kell privát :d
4/8 anonim válasza:
2! Azt a 12000 forint családi pótlékot??? Hát tényleg nagyon komoly összeg 😃
5/8 anonim válasza:
Más egyedul nevel gyereket es a 12 ezret kapja csak. Gyt 0.
Ő meg azon csodálkozik, hogy ahol 2 kereső van, azok miert sírnak?
6/8 anonim válasza:
Másnak is. Sőt, gyerekek nélkül is az!
7/8 anonim válasza:
Gazdasági válságot élünk, ne csodálkozz. Nekem nincs gyerekem, de tavaly óta feléltem a 1,5 milliós megtakarításom, annyit drágult minden. Nemhogy félretenni nem tudok, örülök, ha nem kerülök mínuszba.
8/8 anonim válasza:
Auto nélkül neveltem fel a gyerekeimet. 22, 19 évesek. Ami drága lett volna a ruhazkodas azt én megoldottam olcsón. A kisebb örökölte a nagyobb jó állapotban maradt ruháit. Aztán fogadtam el baratoktol is cipőt, ruhanemüt. Ezt tudom sokan cikinek érzik. Aztán használtan is vettem , szépen öltoztettem őket. Tudom sokan presztízs kérdést csinálnak abból hogy a gyereken egy vagyont erő ruházat + cipő van a legdragabb uzletbol. Aztán huu mennyibe kerül a gyerek! Lehet olcsóbban is hidd el kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!