Mennyi pénzt tesztek félre minden hónapban?
Annyit kérlek írjatok még levq válaszotok mellé, hogy hány évesek vagytok,
Van e család, egyedül éltek e....
Köszönöm a válaszokat! :)
Ketten vagyunk a párommal, úgy 2-300 körül,de változó mennyit sikerül.
24n,25f
Mi van velötök gyerökök?
Csak ennyit túttok férerakni havonta?
Nekem napi 50 körül van.
Tippmixbű élök.
Gyula bá 72F kisnyugdíjas
Idénre havi 400 a cél. Januárban ez nem lett meg, 303 lett, de az excel tábla a lemaradt összeget hozzáadja a következő havi célhoz, szóval kövi hónapban így 497 lesz. Azért sem lett meg, mert pl vettünk egy futópadot 150ezerért meg befizettünk egy megtakarítási számla első kéthavi adagját, ami 60 rugó. A későbbiekben csak havi 30 lesz ez a megtakarítási számla... meghát ez megtakarítás, szóval idővel visszakapjuk, nem igazi kiadás, csak most nem férünk hozzá. És van még 2x20ezer lakáskassza is, az is a kiadások közé sorolódi, pedig ugye az is megtakarítás.
Szóval éves szinten nézzük ad olgokat, elég ha úgy kijön a havi 400, azaz év végére 4.8 m.
Korábban 200 volt a havi megtakarítási cél, de aztán tavaly elindítottunk eg ymagánvállalkozást meg vettünk egy kis garzont amit kiadtunk, így a jövedelmünk havi 800-900 környékére emelkedett, szóval a célt is logikus, hogy megemeltük.
9es vagyok
jaha zt nem írtam
29F vagyok és ketten vagyunk a párommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!