Mennyi pénzt tesztek félre minden hónapban?
Annyit kérlek írjatok még levq válaszotok mellé, hogy hány évesek vagytok,
Van e család, egyedül éltek e....
Köszönöm a válaszokat! :)
" Ha erre jön rá a túlórapénz, az meglesz 300 környékén, ami már nem is olyan rossz. Csak hát kár, hogy ez még mindig túlórákkal van meg..."
Nem jön rá túlórapénz, mert a túlórát nem fizetik ki :D
Mármint ez nem vicces, de érted. Valahol meg kvára az.
31, de, kifizetik.
Igaz, év elején egy közlés szerint óránként 4600 a túlórapénz, azátn miután egy cosmóan bevállaltak egy cosmó túlórát kiderült, hogy valójában 4000.. nyilván bruttóban..
Meg hát ugye 1 hónap csúszással fizetik, mert ratyi a payroll rendszerük, mert hó utlsó napján kell leadni és hó első napja a kifizetés, azaz nincs idő átfuttatni az adatot, így csak a következő havi kifizetésbe kerül bele...
Dee kifizetik. Feltéve, ha nem sztrájkoltál aznap, ugyanis ha 1 órát sztrájkoltál, akkor aznap hiába dolgozol még 9et, aznapra nem megy túlóra. Bár ez szerintem végső soron érthető.
32, mióta?
Én 2018ban hagytam ott a közoktatást, akkor még nem fizettek nekem egy kanyit se.
Azóta lehet hogy változott persze. Az mondjuk pozitív, bár a bruttó 4000 nagyon gáz.
Szia! Általában olyan 180-170 körül tudok félre rakin.
21L szülőkkel élek
31 vagyok, a férjemmel és két picivel, én gyeden.
Havi 50-150 között teszünk félre, a (váratlan) költségek függvényében.
Nnnna, megjött az asszony pedagógusbére. 300. Ez ugye 260 alapbér + 40 a decemberi túlórabér.
Ez így már na. Kár, hogy túlóráznia kell hozzá egy csomót, de ez azért már elég jó. És ha hozzávesszük a 140-170 között alakuló magánórákból származó bevételét, akkor az már kimondottan jó:D
Így az én béremmel és a kiadott lakással együtt a havi 1 millát karistoljuk alulról, szóval bőőőőőőőven meglesz a havi 500 félretéve.
2.2 milliós meg a 900ezres ip címe alapján ahol abból az látszik,bh kamu. Plusz ingatlan törvényesen egyikneknek sincs kiadva. Ráadásul bankkártya hitel is van pedig az csóró dolog.
Utolsó kivételével ezeket kb. bárki megnézheti.
Minek kell hazudni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!