Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit lehet kezdeni egy ilyen...

Mit lehet kezdeni egy ilyen emberrel?

Figyelt kérdés

Idén szeptemberben megyek új iskolába és sikerült egy furcsa osztálytársat kapnom. Fontos tudni hogy művészeti iskolába megyek.

Valószínűleg az évfolyam csoportban talált rám, de rámírt.

A lány nagyon kedves volt eleinte, sokat beszélgettünk teljesen mindennapos dolgokról mint pl művészet, osztálytársak stb.

De így egyik nap nem tudom hogy de elkezdett nekem a problémáiról írogatni. Ezek kib*szott traumatikus élmények voltak minden amit el tudtok képzelni. Ehhez még az is hozzá jön, hogy elküldte nekem a teljesen összevagdosott combját és csuklóját. Tehát konkrétan lefényképezte a hegeit egy vadidegen embernek. Olyanokat írt hogy ő amúgy nagyon agresszív még higybő sokat verekedett.

Ezek engem annyira felkavartak hogy szinte visszaestem a saját depressziómba. Fontos hogy én magyon még akartam nyugtatni hogy mindent leírtam neki hogy én majd itt vagyok neki meg ilyesmik. Aztán megkérdeztük egymást hogy ki hol lakik és kiderült hogy ő abban a faluban ahol a nagymamám. Én meg hülye voltam és kínomban elmondtam neki hogy mi minden 2. Héten lemegyünk falura meglátogatni a mamámat. És hát nyilván megijedtem tőle mert az utcát tudja a házszámot nem. Amikor mentünk a mamámhoz, próbálom rejtegetni a hajam meg az arcom hogy ne ismerjen fel. Tisztára paranoiás vagyok. Szóltam pár osztálytársnak a konkrét traumáit nem részletezve. Ők azt mondták ők nem ilyennek látták, és nem is kaptak hasonló üzeneteket tőle.

Azt majdnem elfelejtettem hogy most le van némítva messengeren. De látom azért hogy rohadtul mérges rám. Félek.

Mit kezdjek ezzel a helyzettel?

Az jó ötlet ha szólok az új ofőnek? Vagy felkeresem a sulipszicholĺgust?

Gimiben van egyáltalán iskolapszichológus?

#iskola #gimnázium #depresszió #osztálytárs #Depressziós ismerős #Depressziós osztálytárs
2023. aug. 8. 21:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
11%

Szerintem ne szólj az ofődnek erről, mert ezek intim és személyes dolgok amiket valamiért csak neked osztott meg. Én is mérges lennék ha kiadnák a titkaimat.

Először próbáld meg vele letargyalni és ha nem hajlandó abbahagyni akkor megmondod neki hogy szólsz az ofőnek.

2023. aug. 10. 11:12
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy gyerek veszélyben van, akkor igenis szólni kell
2023. aug. 10. 16:32
 13/17 A kérdező kommentje:

Kulturáltan megbeszéltek az egészet, Köszönöm mindenkinek a válaszokat.

De ha a falcolást folytatja, igenis szólni fogok 11-es. A traumáit nem részletezve nyilván.

2023. aug. 10. 20:44
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Az írásodból arra következtetek,h neked is van valami lelki vagy pszichés problémád.Ez a diáktársad lelkileg és érzelmileg még labilissá tesz.Szerintem beszélj vagy a szüleiddel,vagy keress fel 1 szakembert pl a családsegítő központot vagy valami népjóllétis szervezetet náluk szoktak lenni különböző szociális szakemberek,gyógypedagógus,pszichológus,drogterápia anonim alkoholisták klubja,bántalmazott nők klubja meg ilyenek.A családsegítő központ biztos h el tud irányítani a megfelelő szakemberhez és anonimként is lehet hozzájuk fordulni.
2023. aug. 11. 22:04
 15/17 A kérdező kommentje:

14-es

Hogyan tudtad ezt ìgy megállapotani :O

Vannak lelki problémáim igen küzdöttem depresszióval is. Járok pszichológushoz tehát kezeltetem magam, jól vagyok.

De ezt hogyan tudtad így leszűrni csak az írásomból?

Ezt nagyon érdekesnek találom

2023. aug. 11. 23:13
 16/17 anonim ***** válasza:
Nekem eléggé úgy tűnik hogy lelki szemetesnek használ...
2023. aug. 11. 23:31
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező 15#

Onnan tudja,hogy depresszióról,paranoiáról írsz magaddal kapcsolatban.Nem egy agysebészet kikövetkeztetni.

2023. aug. 14. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!