Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit lehet ilyen emberrel kezdeni?

Mit lehet ilyen emberrel kezdeni?

Figyelt kérdés
Pár hónapja új helyre költöztem, akkor kezdődött az egész. Egy reggel indultam munkába, mikor észrevettem, hogy valaki feltűnően bámul. Nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, gondoltam vagy tévedtem és nem is engem nézett vagy mindegy igazából, el is felejtettem. Egyik nap át jött pár barátom és mikor indultak volna, kinn a ház előtt beszélgettünk, mikor az egyik barátnőm megszólalt, hogy:"Te, ki az az alak, ismered? Nagyon bámul téged." Nézek oda és felismertem, az volt, aki egyik nap is ott ólálkodott. Ezután talán már tudatosan is elkezdtem figyelni, persze nem feltűnően és nap, mint nap kinn állt, reggel mentem dolgozni ott volt, este hazaértem akkor is. Volt, hogy szabadnapos voltam és napközben kimentem az udvarra, ott állt és nézett. Megpróbáltam "pofavágással" éreztetni vele, hogy nem vagyok vevő erre, de nem használt. Aztán volt olyan, hogy sokáig levegőnek néztem, hátha leáll, de nem. Egy idő után odamentem és megkérdeztem, hogy miért néz, mert nagyon zavaró, de csak nevetett, hogy ő nem is néz, miről beszélek? És most itt tart a sztori, mindennap kinn van ugyanúgy. Szerintetek?
2020. nov. 3. 12:20
 1/7 anonim ***** válasza:
78%
Nincs nete az biztos :D
2020. nov. 3. 12:29
 2/7 anonim ***** válasza:
53%

Valaki kint áll a kapujában, vagy az udvarán és hunyja be vagy köti be a szemét amikor te közlekedsz, akkor azzal problémád van?

Vannak emberek, akik bámészkodósak, van akit zavar, van akit nem, én pl. észre sem veszem az ilyet.

Ha valami rossz szándékú lenne, akkor nem nyíltan, hanem titokban leselkedne.

2020. nov. 3. 12:32
 3/7 anonim ***** válasza:
50%
Nézzed te is, hátha zavarba jön. :D
2020. nov. 3. 12:38
 4/7 A kérdező kommentje:

#1 Az biztos, meg hogy élete se.:D

#2 Természetesen magával a "bámészkodással" nincs bajom, szomszédaimmal is jól kijövök, de ő nem ott lakó és szerintem ez már feszegeti az "egészséges bámészkodás" határát. Volt, hogy mentem boltba, látom a szobor kinn áll, jól van mondom, el is felejtettem, erre pár sarokra van a kisbolt, csukom be az ajtót magam után, erre épp áll meg a bolt előtt és néz... Kicsit horroros ez már, nem?

2020. nov. 3. 12:46
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Vegyel fel legkozelebb ilyen Sikoly alarcot, ugyis halloween van, es lepd meg hatulrol ;)
2020. nov. 3. 12:53
 6/7 anonim ***** válasza:
65%
Ha nem ott lakik és szerinted 0-24-ben, de minimum 12-ben téged figyel, sőt ha elmész valahova akkor követ, akkor a telóddal készíts időpont megjelölés képeket és vidd a rendőrségre!
2020. nov. 3. 12:56
 7/7 anonim ***** válasza:
Engem - mint utólag derült ki, - hivatalból figyeltek meg, de senki nem állt elém, hogy erről tájékoztasson és senki nem jött oda hozzám, hogy egy az egyben feltegye nekem azokat a kérdéseket, amelyekre válaszokat szerettek volna kapni. Jókat kirándultunk a Budai-hegységben hetente többször is, sőt, megmutattam nekik a Budai vár zegzugos lépcsősorait is... Ha szervezetten figyelnek meg, akkor sokkal több lesz idővel az "ismerős arc" - ill. gépjármű. Ha ártani akartak volna neked, már rég túl lennél a dolog kellemetlen részén. Ebből az jön le, hogy vélhetően hivatalból koslatnak utánad, - amennyiben van alapja a gyanúdnak. Ha gengszterekkel lenne dolgod, már régen tudnál a dologról, - nekik nem erősségük a türelem és az empátia. Ha hivatalból figyelnek, akkor meg a sorsukra kell hagyni őket, - majd "megvilágosodnak" az idők folyamán, hogy feleslegesen öltek póvert a megfigyelésedbe. Gondolom, a "homok-sapiensekkel" való bánásmódban nem kell felmenned a netre receptért, - de azért javaslom, kerüld a provokációt és az erőszakot, mert az sem vezet sehová.
2020. nov. 3. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!