Szerintetek a tinikor a legszebb?...
Figyelt kérdés
Én nagyon nem élveztem, úgy sem sírom vissza hogy volt benne egy kevés jó, de a mentális egészségemnek odatett az az időszak. Annyi a kontra hogy kevesebb volt a felelősség.2023. aug. 8. 19:04
1/16 anonim válasza:
Azok számára, akik népszerűek, jól néznek ki és a szüleik pénzesek, azoknak lehet. A többieknek nem annyira.
2/16 anonim válasza:
Szerintem a többségnek inkább rossz időszak ez. Még az ember nem ismeri jól magát, sem a világot, megfelelési kényszer stb irányítja. Mondjuk sokakat később is, de a tinikor különösen nehéz. Főleg, hogy pl a fiúk nagy része akkor még dedós szinten van, csúfolodnak stb, a lányok már érettebbek, így nem találják a közös hangot. (kivéve ha a lány is azon a szinten van)
3/16 anonim válasza:
Én most elem a tinikort (16) és eddig nem rossz, pedig nincs pénzel törölve a fenekunk…
4/16 A kérdező kommentje:
Hát nekem itt gykn már az arcomba vágta valaki hogy a TÖBBSÉGNEK az a legszebb, de ahogy leírom magam életem egyik szakasza sem lesz boldog. Lol
2023. aug. 8. 19:13
5/16 anonim válasza:
3. Vagyok. Nem a puszta elvezet és csip csoda időszakát elem, főleg nem az infláció és háborús propaganda idején, de a legjobbat hozom ki belőle.
6/16 A kérdező kommentje:
Remek, én nem tudom engem mi boldogítana korai huszasként.
2023. aug. 8. 19:17
7/16 anonim válasza:
szerintem a legszebb évek óvodás időszak - ált iskola 4. osztály kb
8/16 Senior Séf válasza:
Igen. Olyan, mint a részegség. Mindenki emlékszik, milyen hülyeségeket csináltál, csak te nem.
9/16 A kérdező kommentje:
7.útóljára 13 évesen voltam felhőtlenül boldog, most 23 vagyok.
2023. aug. 8. 19:20
10/16 anonim válasza:
" a lányok már érettebbek"
faszt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!