Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Megbízhatok az OTP persely...

Megbízhatok az OTP persely funkcióban?

Figyelt kérdés
2023. aug. 8. 18:27
 1/5 anonim ***** válasza:
10%
Én semmilyen magyar bankban nem bízom meg, pontosan ezért van osztrák bankszámlám.
2023. aug. 8. 18:32
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Meg, de nem tartom egy könnyen elérhető funkciónak. Nekem egyáltalán nem tetszik ahogy megvalósították. Akkor már inkább csinálok egy WISE számlát és azt használom, vagy Revolut..
2023. aug. 8. 18:54
 3/5 A kérdező kommentje:
Nekem az a bajom, hogy a rendszeres átutalások nem működnek. Pl. be van állitvayhogy minden nap dobjon át 1000 Ft-t, de van olyan nap amikor nem történik meg. Vagy rendesen működjön, vagy sehogy
2023. aug. 8. 19:15
 4/5 anonim ***** válasza:
83%
Áruld már el, hogy mi értelme van annak, hogy mindennap dobjon át 1000 Ft-t? Állíts be akkor havonta a 25.000 Ft vagy hetente 5000 Ft vagy valami értelme legyen már..
2023. aug. 8. 19:36
 5/5 anonim ***** válasza:
35%
Bízhatsz bármilyen körülmények között az otépében! Minden lehetséges esetre ki tud találni valamilyen sarcot, hogy elcsipegethesse a számládat!
2023. aug. 8. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!