Ajánlanátok ezt a persely funkciót?
Figyelt kérdés
Az OTP alkalmazásán belül szeretnék nyitni egy persely számlát, hogy tudjak magamnak félretenni pénzt, így nem kavarodnék bele, hogy most akkor melyik-melyik.
Arra lennék kíváncsi, hogy ez biztonságos-e. Hogy kell elképzelnem ezt a számlanyitás dolgot. Gondolom nem arra kell gondolni, hogy lesz egy külön számlám, inkább valami "alszámla" féleség, vagy nem tudom.
Megbízható megtakarítási felület?
2023. júl. 31. 10:37
1/5 anonim válasza:
Én nem nagyon értem mit értesz biztonságosság alatt, főleg ha már van egy számlád az adott banknál. Olyan, hogy "alszámla" pedig nem létezik.
2/5 A kérdező kommentje:
Akkor hogyan kell értelmezni ezt a persely számlát? Lesz még egy számlám a meglévő mellé?
2023. júl. 31. 11:35
4/5 anonim válasza:
Igen, lesz még egy. Mi a furcsa ebben?
5/5 anonim válasza:
Nem lesz még egy számlád. Gyakorlatilag elkülönült, de bármikor hozzáférhető zseb(ek) lesz(nek) a számládon belül. Nem igazán értem, hogy miért ne lenne biztonságos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!