A kornyezetetekben a frissen érkezett népek hogyan alkalmazkodtak? Mi a tapasztalat a közel keleti menekültek, az ukrán menekültek és a Fulop szigeteki,indonéz stb vendegmelosokkal?
Én pozitívan csalódtam az Indonézekben szorgalmas népek. nem isznak nem balheznak tényleg csak dolgoznak.
Zárt kozoseg nem vegyülnek velünk penztkeresni jönnek.
(Mondjuk folyamatos 12 vagy 8óra gyári meló után kinek lenne kedve bármi hulyeseget csinalni)
Ukrán menekültek is dolgoznak de éjszaka szoktam látni hogy pialgatnak parkokban van ilyen helyeken a férfi menekültek.
Az ukrán nők viszont már simán keverednek velünk randioldalon is láttam nem 1 et. szomszédom is osszejott egy ukrán nővel gyerekestol hozzakoltozot az alberletebe.be kell valljam ez így nekünk helyi férfiaknak jó
A közel keletiek én lakóhelyemen nincsenek róluk a média sok rosszat ír.
Ok is keverednek velünk csak náluk kizárólag a férfiak a mi asszonyainkal .
Olyat nem láttam még hogy arab asszony jött volna össze fehér férfival a menekültek közül.
Szóval azt láttom a vendegmelosok és külön zárt fegyelmezet közösség nők is férfiak is vegyesen .
A menekültek sokkal inkább hajlamosak keveredni velünk.viszont közülük lehetnek problémások.
"Az ukrán nők viszont már simán keverednek velünk randioldalon is láttam nem 1 et. szomszédom is osszejott egy ukrán nővel gyerekestol hozzakoltozot az alberletebe.be kell valljam ez így nekünk helyi férfiaknak jó"
Régen is ment az ilyen érdekházasság biznisz az erős EU-s állampolgárságért. Utána könnyebb dobbantani más országokba.
.be kell valljam ez így nekünk helyi férfiaknak jó
Mennyire kell naivnak lenni hogy azt hidd hogy kapcsolatot keresnek? Egy balek kell kinél ingyen lakhat.
Külföldön lakunk, itt sok ukrannak esze agaban sincs dolgozni, kapjak az ingyen lakast meg segélyt. Szlovákok is egész héten látványosan logatjak a lábukat.
Többiektől ugy latom jol elvannak, meloznak es minket is elfogadtak, mint a lakóhely mint munkahely.
Szomszédom se tudom hogyan szedte fel az ukrán nőt. a csaj nemtud magyarul a gyönyörű kislánya már igen valamennyire.mivel helyi iskolába jár gondolom ragadt rá.
Angolul sőt semmilyen idegen nyelven se beszél a szomszédom akor nem értem hogyan tudta felszedni.
20 perccel a kérdésed kiírása után:
8 év masszív gyűlöletkampány gyümölcse beért, a és tudatosan felépített xenofóbia nem fog eltűnni nyomtalanul.
Igen mert most mire gondolt volna ha 2 kozel keleti a jatszoteren fotozkodik ??
Az a baj ha egyedülálló ferfiak jönnek ott bizony van szexuális szükséglet. viszont ezt nem mindenki tudja megoldani úgy hogy nem beszél csak afganul vagy szír nyelven meg amúgy se talál mindenki olyan nőt.
Ezt sokan nem érzik át miért tapiznak nőket meg miért nyomulosabbak meg néha néha miért eroszakolnak .
Én se tudok rendesen nőt szerezni de fehér férfiként simán elmehetek prostihoz bármikor.
De a migransok ki vannak onnan is tiltva nem vállalják őket ki van írva sok prostitualtnak hogy csak magyarokat valal kulfoldi es romat nem és pénzük sincs sok esetben meg lebeszelni se tudja nyelvismeret nélkül.
Szóval én megertem az ő problémájuk is ott vannak fiatal férfiként és nemtudjak kielégíteni vágyaikat nem kell csodálkozni hogy ezt nem mindenki bírja.
Ott helyben kéne a problémát kezelni ez tény.
Nők és gyerekek jönnek azokal sokkal kisebb a probléma
Nem nézhető el .de megertem a problémát amiben szenvednek .
Otthonukban nincs munka csak segélyből lehet tengodni .gondolom mivel ott lehet több feleség nyilván azoknak van akiknek van pénze.
Akik még csorok azoknak semmi sincs nem gondolom hogy jutna nő ha soknak 3 van. Mert 1:1 aranyban szuletunk.nincs vesztenivalo igazából azért jönnek ide .
Én full megertem a problémáikat és hogy miért erőszakosak .
De atol meg védenunk kell ami a miénk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!