Mit gondolsz a húsvéti locsolkodásról? A nők és lányok véleménye érdekelne, hogyan élitek meg a húsvétot, a húsvéti locsolkodást.
Utálom.
Gyerekkoromban átjött pár fiú osztálytársam a faluban, hogy locsolnának. Meglocsoltam, adtam mindegyikőjüknek csokit, csokinyulat stb.
Hozzámvágták, hogy nekik pénz kell.
Én meg elküldtem őket a francba.
Utálom a húsvétot, nem is megyek ilyenkor sehova, nem nyitok ajtót senkinek se.
Gyerekkoromban tiszta szívből gyűlöltem és kínzásnak éltem meg. Emlékszem 5-6 éves fejjel egy szekrénybe, vagy a pincébe, vagy a kertbe bújtam, nehogy megtaláljanak.
Felnőttként inkább olyan semleges, "essünk túl rajta" élmény az egész.
Én városi vagyok, nálunk soha nem volt szokás ilyesmi, max. a rokon férfiak locsoltak meg kölnikkel. Igaz, a pénz fel sem merült, de olyan kötelességszerű volt, feszengős minden fél részéről, nem szerettem. Max. ha hallottak egy vicces locsoló verset, azon nevettünk együtt egy jót. De mára ez is a múlté.
Egyszer locsolt le egy ismerősöm meglepetésszerűen egy pohár (nem vödör :D) vízzel, azt nagyon szívesen vettem, tényleg meglepetés volt a javából. A vizes változat feszengés nélkül nekem tetszene (bár már azért kiöregedtem belőle). A feszengős műváltozat nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!