Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mennyi időt szoktatok fent...

Mennyi időt szoktatok fent lenni a gyakorin átlag egy nap?

Figyelt kérdés
Mi érdekel jobban titeket ezen az oldalon? Melyik az a kategória, amit legtöbbször néztek? Szoktatok kérdést is kiírni?

2023. aug. 8. 13:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
64%
Telefonon nézem csak itthonról (laza munkahelyem van net szempontból, de azért munkahelyi gépen nem gyakorizok), unaloműzésképpen, két-három naponta szoktam nagyjàból fél órát eltölteni itt, van, hogy több darabban. Kérdést nem nagyon szoktam kiírni, válaszolni se túl sűrűn. Kategóriák kb ilyen gyakorisággal: családi kapcsolatok, gyerekvállalás emberek, kultúra , időnként a szexbe is benézek.
2023. aug. 8. 15:31
 12/17 Senior Séf ***** válasza:
62%
15-20 percet naponta. Emberek és Egészség a két fő kategória.
2023. aug. 8. 17:53
 13/17 anonim ***** válasza:
89%
Nekem a telefonom berinyált, hogy a gyakori nem biztonságos oldal, na meg se nyitottam egyszer se a telefonomon. :) Jobb is úgy, hogy csak itthon.
2023. aug. 8. 22:52
 14/17 anonim ***** válasza:
76%
0-24 pár nap kihagyással. :)
2023. aug. 9. 02:57
 15/17 anonim ***** válasza:
86%

Én általában minden reggel felnézek amíg iszom a kávémat,úgy ahogy most is. 😀😊

Általában szerelem és egészség témában szoktam válaszolni,de ha van tapasztalatom bármi másban,szívesen megosztom az itt lévőkkel. Mondjuk mostanában nagyon sokan lepontoznak sokszor és nem értem hogy miért.

2023. aug. 9. 07:13
 16/17 anonim ***** válasza:
0%

A pontokkal úgy kell foglalkozni, mintha ott sem lennének.

Nem általános iskolában vagyunk.

2023. aug. 9. 08:07
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Darabokban ugyan, de szerintem 2 óránál aligha vagyok itt többet, napi szinten nézve, hétköznaponként. Bár ez hétvégente tutira több ennél.

Kérdezni elvétve szoktam, mert általában elég személyes kérdéseim lennének, amihez ráadásul több háttérinfót is bele kellene írnom, amit meg nem érzek túl komfortos dolognak világgá kürtölni, azok nélkül meg elég nehéz lenne az egész. Meg nem is szeretném azt megtenni. Szóval már jó ideje nem született kérdésem, de "cserébe" napi szinten válaszolgatok, bár van, hogy csak 1-2 sikeredik, de program nélküli napokon ez a szám eléggé megszaporodik.

Az "Emberek" kategóriát olvasom aktívan, nagyon ritkán nyitok meg másikat, akkor is csak a "Lovak", "Közoktatás", és "Zene" alkategóriákat.

2023. aug. 9. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!