Más is imádná ha egész nyáron a mostanihoz hasonló csapadékos, szeles, max 20 fokos idő lenne?
Ez nem nyári idő. Tavasszal, ősszel oké, de nyár a minimum 25 fok feletti napos időnél kezdődik, és kevesebb a csapadékos idők száma. Nálam 30 fok felett van igazi nyár, én azt szeretem jobban, főleg ha száraz meleg. Nekem idén még semmi bajom nem volt a melegtől, nagyon élveztem.
De ez a mai iszonyatosan szeles, 17 fokos idő katasztrófa. Ez kb. egy jobb őszi napnak felel meg.
"Ez kb. egy jobb őszi napnak felel meg."
"Így is van!" (Papp Gergő)
Nem, és unom már, hogy kb. betegnek, perverznek vagyok tekintve, mert nyáron meleget szeretnék, és nem mindent kirohasztó esőt, ill. hűvös időt. (Ja, és nem 40 fokot, mert rögtön mindenki erre vizionál, de mondjuk 30-32.) Mindenki nagy klímavédő meg szakértő, de kettős mérce van, nyáron lehet kb. bármilyen hűvös, de az enyhe tél negatívumként van emlegetve. Nem, a tizenfok nem normális nyáron, épp úgy, ahogy karácsonykor sem, és egyik sem egészséges. Az lenne az ideális, ha lennének még évszakok, pl. télen havazás, 0 fok körül, nyáron napsütés, 30 fok, és csak nyári zápor. (Hirtelen jön, szarrá ázol, de utána hamar meg is száradsz. Az nem nyári zápor, hogy beborul min. fél napra, és hideg is van.)
A bulika nem tudom, hogy kapcsolódik ide, sokszor nem is szabadtéren van, strandon meg én pl. nem aszalódok, sokat vagyok vízben. (Ha vki kimondottan napozik, azt se értem, miért baj.) Szerintem te trollocska vagy, mert el nem tudom képzelni, hogy egy strandtól miért számítana bárki is prolinak. Kötelezőnek nem kötelező menni, vannak ismerőseim, akik nem szeretik. Azt viszont nem értem, esős, nyálkás időben ki szeret kimozdulni, de a tévé előtt ülőknek végül is mindegy a kinti idő.
Igen, de a legjobb az lenne egèsz èvben 20 fok lenne.
Mondjuk a szelet utálom, az nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!