Más is imádná ha egész nyáron a mostanihoz hasonló csapadékos, szeles, max 20 fokos idő lenne?
Kedvemre való, ha nincs meleg, de felőlem mindenki oda megy ahova akar.
Pont nem rég fírtatta valaki, higy hűvös augusztus lesz, de akkor is leírtam, hogy ez biztos változik. Jővő héten 34.. ha megnézed. Aki nyaral annak jó, aki dolgozni jár annak pedig nem.
Én amúgy is az őszies időt szeretem.
Miért lesz primitív attól valaki, ha néha eljár bulizni (ami egy elég tág fogalom és nem csak nyáron létező jelenség) vagy strandolni (amit szintén nem lehet általánosítani)? Ezek egyike sem rossz dolog, és egyik sem utal rá, hogy ezen kívül ne lenne más érdeklődése, szórakozása az adott személynek.
Egyébként nem, nem "imádnám", hiszen ez a romló klímahelyzet jele. A jelenlegi szélsőség, ami például Európát is jellemzi egy környezeti válság következménye és egy esetleges még rosszabbnak az előfutára. Egyáltalán nem normális nyáron az ilyen időjárás. A tél legyen tél, a nyár legyen nyár; az ősz és a tavasz pedig maradjanak meg külön évszaknak.
Nem.
Kell ugyan a csapadék, szeretem is az enyhébb viharokat, de egy teljes évszakon át nagyon sok lenne ez mind (az esetleges károk felszámolásáról nem is beszélve). Szélről dettó. Olyan 26-30°C körüli hővel teljesen rendben lennék amúgy, a tartósabb kánikula az, ami nagyon meg tud viselni.
Viszont.. az utóbbi időben összemosódott, eldeformálódott az évszakok időjárása, és nem bántásként, de jó lenne, ha nem ezeknek folytatását kívánnánk/sürgetnénk/támogatnánk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!