Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van itt olyan, aki elvitte...

Van itt olyan, aki elvitte már a puttó főnyereményét?

Figyelt kérdés

Mivel nem nagy összegről van szó, és viszonylag sokan játsszák, nem tartom lehetetlennek hogy megnyerjem. Kezdem én: 15 ezer forint volt a legnagyobb összeg amit nyertem rajta. 14 éve játszom heti egyszer.

Ismerősöm 30 ezret nyert még 10 évvel ezelőtt, ő is sokáig játszott puttót.

Szóval. Van itt olyan aki megnyerte vagy nagyobb összeget nyert rajta? Esetleg ismerős? Vagy ismerősnek ismerőse?

Állítom, hogy lehetetlen rajta nyerni, de mivel kevés embert ismerek, inkább meghallgatok olyanokat, akiknek több kapcsolatuk van az emberi fajjal.

2023. aug. 5. 19:35
 1/8 anonim ***** válasza:
92%
En inkabb azt nem tudom elhinni hogy valaki 40 milliard Ft-ot nyer az Eurojackpoton
2023. aug. 5. 20:15
 2/8 A kérdező kommentje:

Maradjunk az alaptémánál.

Egyáltalán nyer bárki is nagy(obb) összeget?

2023. aug. 5. 20:28
 3/8 anonim ***** válasza:

Az exem nyert puttóval 4 éve

, 1,2 milliót

2023. aug. 5. 20:32
 4/8 anonim ***** válasza:
7%
Mennyi a max nyeremeny 3 millio hat az lo****
2023. aug. 5. 20:33
 5/8 anonim ***** válasza:

Tehetsz hússzoros tétet is. Olyanokor 20-szor 3 millió.

Én csak papíron szoktam próbálgatni, hogy azonos számsorral végignézem mennyit nyertem volna, ha a napi összes játékot megtettem volna. Sajnos kb mindig a fele pénzt elbuknám.

2023. aug. 6. 04:42
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Szívesen elvinném, soha többet nem látna senki 😂
2023. aug. 7. 20:30
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem bízom a számítástechnikában.

Beolvassa a szelvényedet. Simán eldönthetik, hogy azt a számkombinációt húzza ki a program, amit nem játszott meg senki. Ergo= Senki sem nyer.

De azt is, hogy hány 2-es, 3-as legyen.

2023. dec. 25. 05:13
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

10 év alatt heti egy 5-ös, 1 6-os. Átlag 600 forintjával több, mint 300.000 forint. Most jól jönne.

Közben egyszer volt a 6-oson 24 ezer, vagy ötször az 5-ösön 1-2000 forint. Nem éri meg.

2023. dec. 25. 05:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!