Melyik szerencsejátékkal van a legnagyobb szerencséd amelyikben összességében többet nyertél mint nem?
Figyelt kérdés
Ilyenre gondolok, hogy lottó, kenó, puttó, luxor, stb2022. febr. 5. 21:49
1/10 anonim válasza:
én kaparós sorsjegyet veszek néha, eddig pluszban vagyok szerintem
óriási összegeket nem nyertem, csak pár ezret
2/10 anonim válasza:
Nekem ezekkel gyakorlatilag 0 szerencsém volt. Egyszer tipp mixeltem azt hiszem ott nyertem valamit :d meg néha kaparoson..de nem nagy cucc az egész.
6/10 anonim válasza:
A sorsjegyet vevők értelmi szintje valahol a béka popsija alatt van.
Veszet két darab Bukszát, ami kétezer forint. Egyiken 3000, másikon egy ezres.
Mennyit nyert?
Az árát egyiksem vonja ki. Önámításban élnek.
7/10 anonim válasza:
#6: Egyetértek, akinek leírják a sorsjegyen hogy "ember, mi úgyis többet nyerünk rajtatok, mint ti rajtunk" és ennek ellenére rendszeresen játszik, az egy barom.
Egyébként a kérdésre a válaszom a sportfogadás, elvileg az is szerencsejáték, de én nem tartom annak.
Rövidtávon az, hosszútávon nem.
8/10 anonim válasza:
Egyértelműek sportfogadás. Pár ingatlan árát megkerestem már vele.
9/10 anonim válasza:
Tippmix! Az is szerencsén múlik...De rajtad is hogy mire teszel.. Régen elég jó szériáim voltak! 200 Ft játszok meg játszottam mindig... Volt mikor nyertem 40-60 ezret..Meg sok 10. ezreket... Nem milliókat nyertem de azért néha jó volt az a kis pénz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!