28 évesen nagyon kevés dolog történt velem, még külföldön sem voltam soha. Le vagyok maradva?
Vagy csak siman felreertetted. Elsos koromban voltunk Csehszlovakiaban, es utana 30 eves koromig nem tettem kulfoldre a labam. Vagyis 28 evesen a 28 evbol kb. 4 orat voltam kulfoldon.
Aztan meg 30 eves korom ota nem tettem belfoldre a labam, meg ugy en bloc Europaba sem.
39F incel
Le lehet pontozni, de ha a kérdező azt érzi, hogy többet szeretett volna akkor magához képest le van maradva. Persze, tudja pótolni, a kérdés, hogy elkezdi-e valaha.
Mert lehet jönni az afrikai gyerekkel, de azért átlag magyar szempontból nem ez az etalon.
"Hát az utazgatás az pont olyan téma, ami nagyon túl van értékelve és pont nem fog boldoggá tenni vagy érdekesebb emberré."
Szerintem pont nem igaz egyik állításod sem.
Nyilván le leszek pontozva mert itt sokaknak a boltba lemenni is megerőltetés. De aki szeret utazni az igenis boldogabb lesz tőle. Egy sima kirándulás, túrázás is feltölti az embert. Friss levegő, mozgás, csomó betegség megelőzhető, kezelhető vele. Társasággal is sokkal jobb úgy beszélgetni, hogy nem csak ültök a szobában.
Az sem igaz, hogy ezzel ne lenne valaki érdekesebb. Már hogy ne lenne érdekesebb, amikor tele van élményekkel, sztorikkal. Nyilván ehhez kell a befogadó fél is meg a közös érdeklődés. Plusz kell az, hogy a másik ne alapvető irigykedéssel álljon hozzá az emberhez tipikus jó magyar módon.
Plusz eleve kaphat az ember egy sokkal nyitottabb világnézetet, ha nyitott szemmel járja akár az országot akár a világot és megismer másokat, más kultúrákat.
Néha például megmosolyogtató, milyen hülyeségeket írnak itt is emberek az erdő veszélyeiről vagy a túrázásról, utazásokról. Miközben üvölt róluk, hogy életükben nem léptek ki a panel 4 fala közül.
Eleve sokkal több inger ér. Egy ember aki kimozdul annak nyilván több élménye lesz, mint annak aki 0-24-ben otthon ül és nem történik vele az égvilágon semmi. Aztán meg jön ide sírni, hogy senki nem akar vele beszélgetni a semmiről.
"Aki azzal menőzik, hogy hol nyaral, túrázik stb, az annyit is ér."
Az emberek 99%-a ezzel nem "menőzik" simán csak éli az életét.
#16: Jaj de oki valaki. Ilyet szól az emberek 99%-a nem ezzel menőzik! Jó reggelt Feri bácsi! Tetszett hallani a Facebookról, meg Instagramról? Ahol kérés nélkül minden szart a képébe tolnak? TikTokról tetszett hallani esetleg? Magának gondolom egyik sincsen, mivel Ön nem tudja egyiket sem kezelni.🤣
Valaki random senki komolyan elhiszi, hogy 0-24 otthon ülsz, ha máshogy vélekedsz mint ő, most komolyan mire fel?! Mire fel személyeskedik? Azt se tudja ki vagyok... (Azt inkább el sem merem mondani, hogy én amúgy hol voltam nyaralni vagy túrázni legutóbb, még jobban be fog sírni rajta🤣)
Egyébként érdekes módon pont azok az emberek általában a legboldogtalanabbak, akik amúgy nagy feneket kerítenek ennek a témának, mert hát neki ilyen az életstílusa! Ő most nagyon nyitott meg intelligens ember ettől! Hát én inkább sajnálom, ha valaki csak így tudja értékesnek tartani magát.🙁
#18: Értitek még van képe az előző posztja után játszani az áldozatot.🤣 Nem tom kit akar ezzel becsapni, lehet saját magát is?🤡
Ő aztán nagyon sajnál engem értitek. Nehogy a "közönség" azt gondolja neki van valami problémája...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!