Mindenáron mennél Erasmusra, ha ez lenne az utolsó lehetőséged?
Holland isten háta mögötti községek maradtak, Milánó, Nápoly, Rimini, Rijeka, Párizs agglomeráció, Észtország, Németország, Lengyelország.
Nekem Rimini és Rijeka tetszik nagyon, de tavaszi félévről lenne szó, ami azt jelenti, hogy kb februártól júniusig. Nem tudom, érdemes ilyen időszakban tengerparti városba menni? Engem jobban vonz a tenger személy szerint, mint a metropolisz Milánó.
Olvasgattam beszámolókat és Párizsról azt írták, hogy túl nagy város, ezért olyan szoros közösség nem alakul ki. Rimini kb 150 ezres város, az meg lehet túl kicsi?
Ide 1 hely van meghirdetve, nem tudom egyedüli magyarként ez mennyire jó ötlet.
Nem voltam konkrétan Erasmuson, de hála a külkernek elkavarodtam 2 évre Kelet-Ázsiába, és az életem legszebb időszaka, és legjobb döntése volt.
Szerintem menj bátran, mindig is hova, az út a lényeg.
Amiket felsoroltál, azért nem olyan getva helyek egyáltalán.
Szerintem menj.
Nem érezted magad egyedül?
Olvastam régebbi beszámolókat és többen is írták, hogy sokan voltak spanyolok, németek és ők klikkesedtek. Előfordult, hogy őt (a magyar erasmusost) is elhívták, de végig az anyanyelvükön beszéltek, ő pedig egy szót sem értett.
Tudnál kicsit mesélni nekem légyszi az egész folyamatról onnantól kezdve, hogy megtudtad, hogy nyertél pályázatot? Mik voltak a következő lépések?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!