Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az ilyen öltönyös cigányoknak...

Az ilyen öltönyös cigányoknak miből van ennyi pénzük?

Figyelt kérdés
Nem, nem irigylem tőlük, csak érdekel hogy mi az istenből tudnak ennyi pénzt csinálni hogy a leg újabb Mercikkel, BMW-kkel meg Audikkal járkálnak :D Meg a lakáson belül is márvány járólapok, aranyozott fénykép keretek, giccses antik bútorok stb.. Magyarországon sok tisztességes vállalkozó nem engedheti ezt meg magának :D És nem is kevés van belőlük. Facebookon elém került egy ilyen mokaszinos cigány, volt vagy 1000 ismerőse de annak legalább a fele ugyan ilyen életmódot él.
2023. aug. 1. 19:11
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Szerintem aki ilyen módon tesz szert ekkora bevételre az nem jó módú, hanem egy jó módúnak látszó büdös tahó. :) azt nem tudom becsülni aki ilyen módon gazdagodik meg. Amúgy szerintem ritka ízléstelenül néznek ki. Ez a feszülős nadrág, feszülős ing + egy bűn ronda mokaszin kombó egy röhely. Meg amikor még fel veszik azt a gucci napszemüveget ami a fél arcukat kitakarja na hát az visz mindent :D csak azt nem tudom el hinni hogy erre nem figyelnek fel a hatóságok. Engem egyszer azért bűntettek meg mert az autóm kint állt a házam előtt, és a fűre folyott belőle az olaj amit egy hétig nem volt időm fel takarítani, és a jó akaró szomszédom ezt bejelentette…. akkor nehogy már ezek a szemetek ilyen ügyekért nem kapnak semmit. Pedig biztos tisztában vannak ezekkel a rendőrök is…
2023. aug. 2. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!