Mennyire hatásos, ha az utcán kéregető cigányoknak színlelem a külföldi turistát?
Itt nem az angolra kell gondolni, mivel elég jól tudok oroszul illetve lengyelül is.
Verekedni nagyon nem tudok, egy külföldivel meg szerintem úgysem tudnak nagyon mit kezdeni, szóval ráhagyják a dolgot.
“Nincs pénzem, nem dohányzom”
szokott lenni a válasz, utána már nem próbálkoznak.
Egyszer eljátszottam, hogy német vagyok, pechemre a csávó is beszélt németül.. :D
Másik eset, nem szóltam semmit, csak néztem ki a fejemből.. na, akkor 3 percig állt előttem, és beszélt.. “Szia, nagyon szép vagy! Ne haragudj! Hahó! Szép lány! Hahó?! Helló?! Bocsánat! Helló! Légyszíves..”
aztán elment 2 métert, ott is elkezdte lehúzni az embereket, nem kapott semmit, úgyhogy visszajött hozzám, még koptatta a száját egy kicsit, aztán sóhajtott egyet, és ott hagyott.
A vége fele már kezdtem kellemetlenül érezni magam, hogy most fogja azt mondani, hogy “mi van kutya? a rák vigyen el, mé’ nem válaszolsz b..m..?!” aztán még be is pancsol egyet, de szerencsére nem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!