Hogy lehet valaki úgy kiegyensúlyozott, hogy egyedül él?
volt-e olyan korszakod, hogy befordulát és nem mentél emberek közé, nem beszélgettél senkivel, stb..
tehát mikor már annyira lent voltál, hogy annál már nem volt lejjebb, és onnét kijöttél, hogyan és mikép tetted meg, mi segitett?
Mik a tanácsaid, ha neked ez már mind mögötted van?
mit tettél, hogy elérd a célodat, mik segitettek benne, mennyi idő alatt sikerült, megosztanád-e, segitenél-e?
biztosan többeket érdekel a téma.
15 igen, köszi, a kérdés arra irányul, ha már te is voltál ott, te hogy jöttél ki, mi volt a kapaszkodó, erőt adó stb..
hogy másoknak is segitség és erőt adó legyen, hogy van kiút nem csak a körben járás egyedül...
15: ok értem, lehet igy is élni.
felmerül az a kérdés bennem, hogy aki nagyon jól elvan magával mint te, pl
az érzelmi részét az életnek hogy éled meg?
mint pl érintés/érzelem/érzések/figyelem/ stb..
minden humanoidnak szüksége van ezekre az élményekre ezért jöttünk a földre, hogy tapasztaljunk nem? ezért vagyunk testben, hogy élményeket gyűjtsünk nem?
18#: nem szeretem az érintést senkitől sem. Van, aki egyszerűen kiég a munkaalyén a társadalmi életből. Nem tudom ezt másként fogalmazni, de hiába van az, hogy az ember társas lény, úgy érzem, hogy vannak kivételek.
A másik: szerintem átkozná a napot az az illető, aki 1 napot is velem töltene.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!