Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért próbálják eltűntetni a...

Miért próbálják eltűntetni a nemek közti különbséget a nők?

Figyelt kérdés
2023. júl. 31. 11:31
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez inkább Amerikára jellemző kérdező, Magyarországra nem igazán.
2023. júl. 31. 11:47
 12/20 A kérdező kommentje:

De akkor sem értem, Amerika tele van ilyen hülyeségekkel. Miért ilyenek ott az emberek?

És ebbe az a poén hogy akik ilyenek se jövőjük se múltjuk mert egy genetikai zsákutcák úgy ahogy vannak, azt sem érdemelnék meg hogy foglalkozzon velük a társadalom.

2023. júl. 31. 11:50
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

"azt sem érdemelnék meg hogy foglalkozzon velük a társadalom"

Mégis kérdéseket írogatsz ki róluk és velük foglalkozol. Te is a probléma része vagy akkor. Nem foglalkozni valamivel = megtartod a véleményed magadnak, és nem provokálsz.

2023. júl. 31. 11:53
 14/20 A kérdező kommentje:
Na most mondtam valamit, semmi érvet nem tudtatok rá mondani és elzavartok inkább xd Gratulálok. Megyek is.
2023. júl. 31. 11:55
 15/20 anonim ***** válasza:
43%

Azért abban igaza van, ha sport eseményre gondol a kérdező, hogy egy férfi előnyt élvezz akkor is, ha mosmár nő. Szóval én ott nem engedném és ez nem propaganda vagy ilyesmi.. hanem szimplán egy szar dolog.

Egyébként igaza van a 13-asnak..

2023. júl. 31. 11:55
 16/20 A kérdező kommentje:
Valakinél nincs egy cigi? Nagyon felhúztam magam.
2023. júl. 31. 11:59
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
#8 Erről a nők tehetnek? Mert én nem látom, hogy mi köze van ehhez a női nemnek.
2023. júl. 31. 12:01
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Na várjál már, ha egy férfi indulhat a nők között, az pont nem jó a nőknek. És hogy következik ebből, hogy a nők el akarják törölni a nemek közötti különbségeket?

Mondjuk mindegy, láthatóan kretén vagy. Inkább ne is válaszolj. Nem vagy vitaképes.

2023. júl. 31. 12:31
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

He?

A női versenyekért a nők küzdöttek, ők érték el hogy a nők is sportolhassanak a saját kategóriájukban.

Az hogy huszadrangu hím "atléták" vehetnek részt női versenyeken, az a huszadrangu hím "atléták" harca, ők kampányolnak érte első sorban, aztán férfiakhoz illően csendre intik a nőket akiknek baja van ezzel.

Amúgy a fszom se akarja eltűntetni a különbséget lol. Pl kinek hiányzik hogy a nők kövessék el az erőszakos bűntettek 90%át?Nekem nem...

2023. júl. 31. 15:20
 20/20 anonim ***** válasza:
En rohadtul nem ertem. Amugy fidesz-temaban jartassag, vagy mi a kovetelmenyed a valaszhoz?
2023. júl. 31. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!