Miért próbálják eltűntetni a nemek közti különbséget a nők?
De akkor sem értem, Amerika tele van ilyen hülyeségekkel. Miért ilyenek ott az emberek?
És ebbe az a poén hogy akik ilyenek se jövőjük se múltjuk mert egy genetikai zsákutcák úgy ahogy vannak, azt sem érdemelnék meg hogy foglalkozzon velük a társadalom.
"azt sem érdemelnék meg hogy foglalkozzon velük a társadalom"
Mégis kérdéseket írogatsz ki róluk és velük foglalkozol. Te is a probléma része vagy akkor. Nem foglalkozni valamivel = megtartod a véleményed magadnak, és nem provokálsz.
Azért abban igaza van, ha sport eseményre gondol a kérdező, hogy egy férfi előnyt élvezz akkor is, ha mosmár nő. Szóval én ott nem engedném és ez nem propaganda vagy ilyesmi.. hanem szimplán egy szar dolog.
Egyébként igaza van a 13-asnak..
Na várjál már, ha egy férfi indulhat a nők között, az pont nem jó a nőknek. És hogy következik ebből, hogy a nők el akarják törölni a nemek közötti különbségeket?
Mondjuk mindegy, láthatóan kretén vagy. Inkább ne is válaszolj. Nem vagy vitaképes.
He?
A női versenyekért a nők küzdöttek, ők érték el hogy a nők is sportolhassanak a saját kategóriájukban.
Az hogy huszadrangu hím "atléták" vehetnek részt női versenyeken, az a huszadrangu hím "atléták" harca, ők kampányolnak érte első sorban, aztán férfiakhoz illően csendre intik a nőket akiknek baja van ezzel.
Amúgy a fszom se akarja eltűntetni a különbséget lol. Pl kinek hiányzik hogy a nők kövessék el az erőszakos bűntettek 90%át?Nekem nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!