Egyedül utazok október elején Isztambulba. Úgy izgulok. Ti repültetek már egyedül?
Magától az “ottléttől” nem félek csak a repüléstől. Minden utat én organizáltam eddig akárhova mentünk szóval megállok a lábamon bárhol külföldön (külföldön is élek egyedül) csak a repülés…
Soha az életemben nem repültem egyedül. Legutóbb mikor barátnőmmel Barcelonába mentünk és külön ültünk először akkor úgy kalimpált a szívem mintha infarktust akarnék kapni.
Aztán ahogy felszálltunk lenyugodtam.
Sokszor repültem már (20x tuti) de egyedül nem.
Egész úton gyomorgörcsöm van,hogy nehogy turbulenciába keveredjünk.
Ahogy megérzem,hogy rázkódik a gép becsukom a szemem és szorongatom meg karmolászom magam,hogy eltereljem a figyelmem mint egy kisgyerek.
Igazából ezért is akarok egyedül repülni,hogy egy kicsit önállósodjak ilyen téren.
Ti repültetek már egyedül?
Mit csináltok olyankor a gépen?
Filmnézés nálam nem fog menni mert szorongok és úgysem tudok a filmre koncentrálni..😀
27/N
5-ös:
Soha nem szoktál izgulni előtte?
Hova szoktál helyjegyet választani?
Mikor barátnőmmel megyek akkor mindig csereberélünk. Néha ő ül ablaknál néha én.
Ugye akkor mindegy hova veszem a jegyet.
De így,hogy egyedül megyek nem tudom jobban járok-e ha a folyosóhoz veszem a jegyet mert akkor nem leszek benyomorgatva sehova.
Viszont kilátásom sem lesz 🤷🏼♀️
6-os: Uhh hát igen azt nem szabad kézibe tenni.
Én is ezen kamillázok mert én nem adok fel poggyászt szóval nekem is megkell gondolnom mit hozok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!